Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Palko Interactive rekrytoi

Palko [17.07.2009 12:38:37]

#

Palko Interactive Oy on vuonna 2008 perustettu, tilanavigointiin ja ihmisten opastamiseen sekä tiedottamiseen erikoistunut yritys. Konsultoimme ja toteutamme opastus- ja tiedotusratkaisuja käyttäen mm. kehittämäämme MOI-tilanavigaattoria alustana. Toimipaikkamme sijaitsee Kotkan keskustassa, digitaalisen liiketoiminnan keskus Datariinassa.

Etsimme tuotekehitystiimiimme vankkaa kokemusta omaavaa

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

ja

KÄYTTÖLIITTYMÄSUUNNITTELIJAA / -GRAAFIKKOA


Ohjelmistosuunnittelija:

Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja haluat olla mukana kanssamme tekemässä menestystarinaa. Sinulla on kokemusta laajojen verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet jo taitava koodaaja ja tietokantaosaaja, mutta haluat oppia uutta etkä pelkää haasteita.

Tunnet www-teknologiat erittäin hyvin (PHP, MySQL, XHTML, CSS, XML, JQuery). Osaat myös hyödyntää jotakin web-sovelluskehystä, kuten Symfony, Zend tai CakePHP. Adobe Flash –tuntemus katsotaan isoksi eduksi.

Käyttölittymäsuunnittelija / -graafikko:

Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja haluat olla mukana kanssamme tekemässä menestystarinaa. Olet käytettävyyden ja graafisen alan ammattilainen. Sinulla on kokemusta digitaalisten käyttöliittymien suunnittelusta ja olet innokas ideoimaan ja kehittämään uudenlaisia käyttöliittymä-ratkaisuja. Suunnittelemasi käyttöliittymät ovat graafiselta ulkoasultaan huippuluokkaa.

Hallitset graafisen alan ohjelmistot, kuten Adobe Photoshop, erittäin hyvin. Sinulla on myös jonkin verran Adobe Flash -osaamista ja tunnet yleisimmät www-teknologioiden asettamat vaatimukset ja rajoitukset. Ohjelmointi-osaaminen katsotaan isoksi eduksi.

Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä muun kehitystiimin kanssa, joten sinulta odotetaan hyviä viestintä- ja vuorovaikutuskykyjä sekä kykyä hallita kokonaisuuksia.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2009 loppuun, mutta jatko on myös mahdollinen. Työpaikka sijaitsee Kotkan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lähetä työhakemuksesi palkkatoiveen ja referenssien kera 9.8.2009 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@palko.fi . Sähköpostiin merkintä "Työpaikkahakemus - Ohjelmistosuunnittelija" tai "Työpaikkahakemus - Käyttölittymäsuunnittelija".

Lisätietoja tehtävästä:
Ohjelmistosuunnittelija Pekka Vilpponen, p. 044 725 725 2

http://www.palko.fi

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta