Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Setup

setä [15.07.2009 22:17:38]

#

Mikä olisi hyvä asennustiedoston luontiohjelma? Olen käyttänyt Inno Setuppia, mutta se tunkee väkisin mukaan hyödyttömän Uninstallin ja luo virheellisen käynnistyskuvakkeen. Latasin jo NSIS-ohjelman, mutta siinä taas fonttikoko on niin pieni, ettei meikä jaksa tihruilla. Lisäksi velholla luominen tyssää kielivalintaan kun ei ole mitään mistä valita. Tai sitten en osaa käyttää kyseisiä ohjelmia. Huomasin aiemman topicin, jossa juuri kyseisiä ohjelmia suositeltiin. Mutta onko mahdollisesti muuta ilmaista asennustiedoston luontiin sopivaa työkalua. Kyse on VB5-ohjelman asennuksesta.

tkarkkainen [16.07.2009 07:55:58]

#

Saatan muistaa aivan väärin, mutta eikö VB:n mukana tule kaipailemasi kaltainen ohjelma? Ohjelman laadusta en tosin muista mitään.

Merri [16.07.2009 08:23:55]

#

Tulee, mutta se on aika heikko tapaus. Muistelisin ainakin itse tehneeni joskus Inno Setupilla uninstallittoman asennuksen, joten ohjeesta varmaan etsivä löytää jotakin.

setä [16.07.2009 09:01:29]

#

Kiitos vastauksista. Tosiaan löytyi Inno Setupista ohjeita ja sain nuo Uninstallit pois mutta vielä on ongelmana, ettei käynnistyskuvakkeeseen tule millään haluamaani ikonia, vaikka ikonitiedosto on määritelty useassakin kohdassa ja se tulee kyllä asennusohjelman ikoniksi. Muuten käynnistyskuvake on oikein työkansioineen. Katsompa vielä tuota VB:n omaa Setup Wizardia.

Grez [16.07.2009 09:22:54]

#

Oletuksenahan ohjelman käynnistysikonina käytetään ohjelman ikonia. Eli mitä jos siellä VB5:ssä määrittelet sille ohjelmalle oikean ikonin, niin ei tarvitse setupissa enää säätää?

setä [16.07.2009 09:39:45]

#

Ohjelmalla on kyllä oikea ikoni mutta sille käynnistyskuvakkeelle, joka luodaan Setupilla, en saa millään oikeaa ikonia. Oikeastaan Setupilla asennetaan sovellus, jolla varsinainen ohjelma ladataan palvelimelta tietystä tunnuksilla suojatusta osoitteesta. Tällöin käyttöön tulee aina se uusin versio ja itse Setup jää hieman pienemmäksi. Kokeilen vielä asettaa latausohjelmaan saman ikonin.
Edit: Eipä auttanut tuokaan. Kaipa sitten täytyy lisätä Setuppiin se varsinainen sovelluskin suoraan, jolloin Setupin koko kasvaa ja varsinainen sovellus kuitenkin asennuksen jälkeen ladataan palvelimelta.
Ed: Ei auttanut tuokaan. Laitan ikonitiedoston vielä File-ryhmään.
Ed: Heh, nyt toimii oikein.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta