Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Civ IV - Legends of Revolution

Merri [29.06.2009 21:31:38]

#

Ajattelin tässä kesäkuumien tueksi nostella esille tätä jo vähän ikääntynyttä peliä, jossa on tietysti oma lehmäkin ojassa. Civilization IV:lle on siis fanien toimesta jos minkänäköistä eri modia tarjolla. Suurimpaan osaan on ängetty joko paljon uutta raskasta grafiikkaa tai lisätty ylipäätään kaikkea lisää, osa taas tuo peliin mukaan omia pieniä lisukkeitaan. Legends of Revolution poikkeaa tästä suuresta massasta: se tarjoaa paljon uutta grafiikkaa (mutta kevennettynä), muutaman uuden kansan ja hallitsijan, taruyksiköt (legends) sekä muutaman parhaimmista yhteen osa-alueeseen keskittyneestä modista nivottuna kaupalliseen tasoon pyrkiväksi "lisälevyksi".

Porkkanana löytyy suomen kieli: näin vaivan integroida Mika Kähkösen ja kumppaneiden olemassa oleva suomen kielipaketti mukaan modiin ja vastaisuudessa suomennan sen pohjustamana LoRia eteenpäin. Tavoitteena on tällä hetkellä saada vuoden loppuun mennessä kaikki käännettyä.

Jos Beyond the Sword -lisälevy tai Complete-setti löytyy pelihyllystä, niin kannattaa kokeilla! Modin virallinen foorumi. Suomen kieli löytyy uusimmasta patchista 0.9.4, sitä ennen täytyy ladata versio 0.9.3. Modi ja pätsi asentuvat molemmat asennusohjelmalla, joten hakemistoissa ei tarvitse sompailla ja arpoa.

Saa kysyä, antaa palautetta, keskustella ja kritisoida.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta