Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Sony vegas mp4 crash

Short Php [30.05.2009 18:04:27]

#

Aina kun yritän importtaa mp4 muotoista tiedostoa (youtubesta hdnä ladattua), tulee "An error has occurred during operation. An expection has occurred (kyllä, se lukee siinä kaksi kertaa)". Tässä detailit jos jotakuta kiinnostaa:

Sony Vegas Pro 8.0
Version 8.0c (Build 260)
Exception 0xC0000094 (integer divide by zero) IP:0x33A77A29
In Module 'mcmp4plug.dll' at Address 0x339A0000 + 0xD7A29
Thread: GUI ID=0x1DE0 Stack=0x12E000-0x130000
Registers:
 EAX=00000000 CS=001b EIP=33a77a29 EFLGS=00010246
 EBX=0025b2c4 SS=0023 ESP=0012e044 EBP=0025b1e8
 ECX=00000000 DS=0023 ESI=00000002 FS=003b
 EDX=00000000 ES=0023 EDI=00000000 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
 33A77A29: F7 F1 8B 44 24 0C F7 F1 ...D: 8B C2 33 D2 4F 79 4E EB ..3.OyN.
Stack Dump:
 0012E044: 00000000
 0012E048: 0025B2C4  001E0000 + 7B2C4
 0012E04C: 339B2CA5  339A0000 + 12CA5 (mcmp4plug.dll)
 0012E050: 00000003
 0012E054: 00000000
 0012E058: 00000000
 0012E05C: 00000000
 0012E060: 0025B2C0  001E0000 + 7B2C0
 0012E064: 0025B2C4  001E0000 + 7B2C4
 0012E068: 00000000
 0012E06C: 00000000
 0012E070: 0025B1E8  001E0000 + 7B1E8
 0012E074: 00000000
 0012E078: 0025B218  001E0000 + 7B218
 0012E07C: 00000000
 0012E080: 00000000
> 0012E09C: 77268B2C  77200000 + 68B2C (ntdll.dll)
> 0012E0A0: 77268752  77200000 + 68752 (ntdll.dll)
> 0012E0A8: 339AA5AD  339A0000 + A5AD (mcmp4plug.dll)
> 0012E0B0: 77259254  77200000 + 59254 (ntdll.dll)
> 0012E0B4: 7630C244  762C0000 + 4C244 (kernel32.dll)
> 0012E0C0: 7630C274  762C0000 + 4C274 (kernel32.dll)
> 0012E114: 762CE289  762C0000 + E289 (kernel32.dll)
> 0012E118: 339B36F4  339A0000 + 136F4 (mcmp4plug.dll)
> 0012E154: 339B28DA  339A0000 + 128DA (mcmp4plug.dll)
> 0012E1C0: 005B8D7A  00400000 + 1B8D7A (vegas80.exe)
  0012E1C4: 03673168  03640000 + 33168
  0012E1C8: 00000000
  0012E1CC: 3FF00000
  0012E1D0: 0DA36C38  0D7A0000 + 296C38
> 0012E1F8: 00480000  00400000 + 80000 (vegas80.exe)
> 0012E1FC: 00480000  00400000 + 80000 (vegas80.exe)
  0012E200: EB851EB8
  0012E204: 404DF851
  0012E208: 0DA36C40  0D7A0000 + 296C40
  0012E20C: 00000040
> 0012E274: 0055005C  00400000 + 15005C (vegas80.exe)
> 0012E278: 00650073  00400000 + 250073 (vegas80.exe)
> 0012E27C: 00730072  00400000 + 330072 (vegas80.exe)
- - -
 0012FFF0: 00000000
 0012FFF4: 0084963B  00400000 + 44963B (vegas80.exe)
 0012FFF8: 7FFDF000  7FFDF000 + 0
 0012FFFC: 00000000

Eli mitä tehdä?

Smuliii [30.05.2009 20:46:27]

#

Luulenpa, että on vähän väärä foorumi tälle aiheelle.. Mutta kun nopeasti googlasin niin kannattaa varmaan tsekata noita videoforums-foorumin aiheita.

trilog [30.05.2009 21:30:29]

#

lainaus:

integer divide by zero

:)

Arvaus: hanki uusi versio mcmp4plug -moduulista.

groovyb [31.05.2009 20:16:30]

#

Exception 0xC0000094 (integer divide by zero)

nollalla jako tekee kivoja kepposia ;)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta