Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kiinnostusta yrityksen perustamiseen?

hw [29.05.2009 15:15:27]

#

Moi,
olen ammatiltani elektroniikkasuunnittelija, ja pitkään miettinyt oman yrityksen perustamista pääkaupunkiseudulle. Suurin HW-osaamiseni on sulautetun elektroniikan ja radiotekniikan (Bluetooth, GPS, GSM jne.) suunnittelun parissa. Ideanani olisi toimia tällä toimialalla asiakasprojektien sekä omien tuotteiden kehityksen parissa omassa yrityksessä.

Minulta puuttuu kuitenkin yhteistyökumppani, jolla olisi vahva osaaminen sulautetun ohjelmistosuunnittelun parissa. Elektroniikkatuotteita on nykypäivänä mahdoton kehittää ilman ohjelmistopuolta. Osaamisalueesi olisi C-ohjelmointi esimerkiksi Linux-puolella tai sulautetun ohjelmoinnin taitaminen jossakin mikrokontrolleriympäristössä, kuten ARM7/9/11 tai AVR. Myös pienten reaaliaikakäyttisten osaaminen on kiinnostavaa.

Olen täysipäiväisesti töissä, ja tämä viesti on alustavaa tunnustelua. Ideana on kokeilla kepillä jäätä ja katsoa, löytyykö tältä palstalta samanhenkisesti ajattelevia yksityisyrittämisestä kiinnostuneita henkilöitä.

Jos olet kiinnostunut, lähetä lyhyt esittely itsestäsi sekä motiiveistasi tähän toimintaan osoitteeseen sulautetunkodari@gmail.com .

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta