Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Porttien avaaminen reitittimestä

kayttaja-3842 [03.05.2009 21:04:14]

#

Tervehdys kaikille,

Elikkäs ostin tässä pari viikkoo sitten uuden reitittimen, koska vanha pisti työsopimuksensa irti. Noh olen nytten yrittänyt saada avattua tästä D-Linkin DIR-615 portteja palvelimelleni, mutta porttien ohjaus ei toimi halutulla tavalla.

Ensinnäkin vanhassa D-Linkin boksissa porttien ohjaus oli nimellä Virtual Server tässä boksissa luultavasti vastaava ominaisuus on nimeltään Port Forwarding. Noh kun ohjaan portin palvelin lan ip:seen niin portti avautuu kyllä, mutta tiedon siirto tökkii ja pahasti. Elikkäs kun yhdistän julkisen ip:ni kautta palvelimelle yhteys saadaan mutta pakettien siirto ei onnistu. Eli mikä voisi olla vikana? Voisiko reittitimen palomuuri olla jotenkin syylinen tähän? Yritin sulkea palomuuria reitittimestä, mutta sitä ei näköjään voi ottaa pois käytöstä.

Kummallista on myös se, että kun yhdistän palvelimelleni toiselta koneelta palvelimen lan ip:n kautta kaikki toimii hienosti, mutta aina julkisen ip:n kautta tulee ongelmia. Eli tietääkö kukaan mikä voisi olla vikana?

Metabolix [03.05.2009 21:29:24]

#

Oletko yrittänyt toimia esimerkiksi käyttöohjeen tai muun ohjeen mukaan? Googlella löytyy helposti apua esimerkiksi sanoilla DIR-615 virtual server, mm. tällainen.

kayttaja-3842 [03.05.2009 21:37:57]

#

Juu kyllä, juuri tuota opasta kokeilin jo aijemmin jonka linkitit tuohon.

zacura [03.05.2009 22:08:32]

#

Yritätkö yhdistää samassa lähiverkossa olevaan koneeseen julkisella IP:llä? Kotireitittimet eivät yleensä osaa tuota kovin hyvin ja lähiverkosta tuleva pyyntö reitittimen julkiseen ip-osoitteeseen ei yleensä toimi. Kokeile jos palvelimeesi pääsee käsiksi muualta päin internettiä ennenkuin rupeat repimään hiuksia tuon takia :P.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta