Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: IconHide

User137 [23.04.2009 19:19:58]

#

Tuommonen pieni työkalu tuli tehtyä, nyt 2 versio jota jo kerenny vähän viilailemaankin:
http://uploading.com/files/C9PEW24X/IconHide.zip.html

Ohjelma on tarkoitettu piilottamaan (WinXP) työpöydän kuvakkeet kun niitä ei tarvita. Hiiren kosketus ruudun laitaan riittää palauttamaan ne. Systray:ssä on kuvake josta oikealla hiirennapilla klikkaamalla sulkeutuu ja palauttaa kuvakkeet.

Sisältää helppitiedoston josta löytynee kaikki oleellinen käyttöön.

Käytännössä 3 kutsua:
h:=FindWindowA('Progman','Program Manager');
h:=GetWindow(h, GW_CHILD);
h:=GetWindow(h, GW_CHILD);

joista viimeisin on kahva ikoneihin, (kun Windows+D ei ole juuri painettu, jolloin nuo palauttais nullin).

Tommittaja [23.04.2009 19:28:08]

#

mutta windowsissahan on valmiiksi valinta "näytä työpöydän kuvakkeet"?
Työpöytä + oikea klikki ---> kuvakkeiden järjestäminen ---> näytä työpöydän kuvakkeet

Edit: juu ;D kyllähän tuo aika kätevä on periaatteessa, ja paljon vähemmän tehoa vie..

User137 [23.04.2009 19:30:45]

#

Kyllä kyllä mutta aika työläs tapa jos ei halua niitä aina piiloon.

Edit: Toisekseen olen kyllä tietoinen että on olemassa toinen samanlainen ohjelma ennen tätä:
http://www.geocities.com/autohide_hompage/Autohide.htm

Käytinkin tuota jonkun aikaa kunnes huomasin bugit:
- Silloin tällöin avaa "oma tietokone" ikkunan, ihan satunnaisesti
- Menee ihan lukkoon kun painaa sen Windows+D jutun juurikin koska handle on 0. Oma ohjelma ottaa sen muuttujan talteen aiemmin, se kahva kun ei vaihdu mihinkään ennen kun explorer.exe käynnistää uusiks, jos sillonkaan.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta