Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Pikku duuni

E.K.Virtanen [21.03.2009 01:20:22]

#

Terve.

Tarvisin tekijän parille pienimuotoisella php projektille. Itsekin varmaan selviäisin jotenkuten, mutta valitettavasti 24 tuntia päivässä ei riitä enää minulle.

Kyseessä on kaksi suhteellisen vaivatonta (jos osaa kohtuullisesti php ohjelmointia) pikku projektia, joista toinen vaatii hieman tuntemusta smf foorumin ssi.php hallinnasta.

Juuri työttömäksi jääneenä minulla ei hirmuisia summia ole tarjota, mutta kyllä tästä viikonlopun kaljarahat tienannee, ehkä kolmen tunnin duunista. Luonnollisesti koodi(t) ovat tekijänsä omaisuutta ja niitä voi jaella vaikka putkaan koodivinkeiksi tms.

Hommat:
1. Yksinkertainen file uploader, joka sallii uploading jos...

if ($context['user']['is_guest']) { $isLogged = false; }
else { $isLogged = true; }

if ($isLogged) {
	$allowed_groups = array(1, 2, 5, 6);
	$canUpload = false;
	foreach ($allowed_groups as $allowed)
		if (in_array($allowed, $user_info['groups'])) {
			$canUpload = true;
			break;
		}
}

Pienenä lisänä se, että kerrallaan voi olla max. 20 tiedostoa ladattuna palvelimelle, sen jälkeen aina vanhin tuhotaan uuden tieltä.

2. .php tiedosto, joka lukee .txt tiedostosta niiden tiedostojen nimet jotka yhdistetään yhdeksi ja samaksi tiedostoksi, ja sen jälkeen tästä tiedostosta luodaan linkki kävijän selaimeen. Tiedostot jotka yhdistetään ovat teksti muodossa, mutta eivät .txt päätteisiä.

Myöskin yksinkertainen laskuri halutaan mukaan, kuten myös varmennus ettei .php tiedostoa voida ainakaan helpolla keinolla kuormittaa automaattisilla scripteillä.

Ota yhteytta kristianPISTEvirtanenATnetikkaPISTEfi niin kerron tarkemmin.

E.K.Virtanen [21.03.2009 17:29:30]

#

Tekijä on löytynyt, kiitoksia muillekin yhteydenottajille.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta