Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Työalueen indexointi yms

Charmer [30.01.2009 12:39:31]

#

Pitäis päästä nopeasti sisälle projektiin, jossa työalueen koko on luokkaa 10 GB. Nyt pitäisi löytää työkalu jonka kanssa vois hakea merkkijonoja nopeasti tuolta työalueelta, eli käytännössä indexoida koko työalue. Olis tietty kiva jos työkalu osais itse skipata kaikkien binäritiedostojen yli, sekä päivittää indexikantansa tarvittaessa vain muuttuneilta osin. Eli suomeksi sanottuna tarttisin jonkun Desktop Search työkalun, joka indexoisi kaiken mistä voisi olla koodarille jotain hyötyä :)

Toinen nice to have työkalu olis jonkinlainen Sourcecode Browser, jonka kanssa saisi nopeasti käsityksen ohjelman rakenteesta.

Oisko hyviä vinkkejä? Myös kaikki "et voi elää ilman tätä työkalua" vinkit ovat tervetulleita.

-C

Jackal von ÖRF [30.01.2009 14:19:07]

#

Charmer kirjoitti:

Toinen nice to have työkalu olis jonkinlainen Sourcecode Browser, jonka kanssa saisi nopeasti käsityksen ohjelman rakenteesta.

Mikä ohjelmointikieli? Jos Java, niin IntelliJ IDEA. Muissa tapauksissa en osaa neuvoa.

lainaus:

Myös kaikki "et voi elää ilman tätä työkalua" vinkit ovat tervetulleita.

http://www.locate32.net/ - Indeksoi kiintolevyjen sisällön, jotta pystyy nopeasti hakemaan paikantamaan tiedoston sen nimen/koon/päiväyksen mukaan. Toimii myös ulkoisten kiintolevyjen kanssa, eli voi hakea tiedostoja, joista ei tiedä että millä irtonaisella kovalevyllä tiedosto on (ainakaan minä en voi elää ilman tätä, etenkin kun en vielä ole ehtinyt toteuttaa ideoitani paremmasta tiedostojenhallinnasta).

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta