Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Hyvää Joulua

Sivun loppuun

peg [24.12.2008 11:02:29]

#

Hyvää Joulua ja kiitokset menneen vuoden hyvistä neuvoista.

TsaTsaTsaa [24.12.2008 11:50:06]

#

#include <iostream>
#include <cctype>

class Xyz {
  public:
    Xyz(std::string a) : a_(a) {}
    ~Xyz() {
       a_[0] = toupper(a_[0]);
       std::cout << a_ << "!!";
    }
    void diu() {
      for ( unsigned int p = 0 ; p < 6 ; ++p ) {
        char z = a_[p];
        a_[p] = a_[11-p] - 3*p;
        a_[11-p] = z - p/2;
      }
    }
  private:
    std::string a_;
};
int main(int argc, char* argv[]) {
  Xyz dau("aumvql/mj||h");
  dau.diu();
  return 0;
}

vehkis91 [24.12.2008 11:52:23]

#

Hyvää Joulua kaikille!!!!

jlaire [24.12.2008 12:05:56]

#

perl -e'for($"=@_=split??,"M!raytCirhs mrse!";$";$\="\r"){$\.=$.=chr
32+95*rand,$_-$"||$.ne$_[1&--$"?-$"-1:$"]&&$"++for++$|..$";print}<>'

(En jaksanut tapella ääkkösten kanssa.)

Blaze [24.12.2008 12:06:27]

#

Hyvää joulua
God Jul
Merry Christmas
Frohe Weihnachten
メリークリスマス

...jatkakaa

Triton [24.12.2008 12:09:21]

#

Jatketaan... Hyvää Joulua!

Newb [24.12.2008 12:09:23]

#

Blaze kirjoitti:

Hyvää joulua
God Jul
Merry Christmas
Frohe Weihnachten
メリークリスマス

Feliz Navidad

trilog [24.12.2008 13:00:44]

#

0100100001111001011101101110010011100100
011010100110111101110101011011000111010101100001
0100111101101000011010100110010101101100011011010110111101101001011011100111010001101001011100000111010101110100011010110110000100100001

petrinm [24.12.2008 13:22:06]

#

Newb kirjoitti:

Blaze kirjoitti:

Hyvää joulua
God Jul
Merry Christmas
Frohe Weihnachten
メリークリスマス

Feliz Navidad

http://www.santas.net/howmerrychristmasissaid.htm

Dude [24.12.2008 13:57:48]

#

Hyvää joulua!

tsuriga [24.12.2008 15:09:32]

#

Uliää Wbhyhn!

Tumpelo [24.12.2008 15:23:51]

#

Kurisumasu omedeto!

moptim [24.12.2008 16:19:09]

#

Tähän lankaan kerrotaan sit kans mitä pukki tuo?

Legu [24.12.2008 17:11:59]

#

petrinm kirjoitti:

http://www.santas.net/howmerrychristmasissaid.htm

Fail.

http://www.santas.net/howmerrychristmasissaid.htm:

Finnish: Hyvaa joulua

vehkis91 [24.12.2008 18:00:04]

#

Edit: Tarkennusta

Vaatteita
Ilkka Remes Pyörre
Artemis Fowl

moptim [24.12.2008 18:06:21]

#

Jaa, mitäs mulle tuli?

Lompakko
Pyjama
Pyjama
Pyjama
Pyjama
Pyjama
Koottava Mazda Carol vm. 62
Ilkka Remeksen Hermes
Herätinvempele (valo, äänimerkki ja radio)
Hearts of Iron II: Doomsday

kwanttitatti [24.12.2008 22:53:15]

#

Hyvää joulua!

eq [24.12.2008 23:24:03]

#

Hyvää joulua!

long long i=11,k,x[]={1,0x1\
00,0x200,0xf3cbc71c3cf08221\
LL,0x8a2a28a222894521LL,0x8\
a2a28a022894521LL,0xf22a28a\
03cf228a1LL,0x822a28a020822\
8bfLL,0x722a27201c7228a1LL,\
0x8002000000021LL,0x8003814\
500021LL};main(){for(;--i;p\
utchar(10))for(k^=k;k<64;pu\
tchar(i[x]&*x<<k++?35:32));}

(kaikkien äl-ällien kanssa luulisi toimivan 32-bit-ympäristöissäkin:-)

Latska [25.12.2008 00:55:01]

#

Jouluja vaan minunkin puolestani, löysin pari tuntia sitten sen kadoksissa olleen joulumieleni, joka katosi aamulla johonkin kun piti nousta metsään rämpimään kirveen kanssa. Jäin paitsi kuusen koristelusta ja jouluruokailusta, koska väsytti ja sen takia angstasinkin alkuillasta aika pahasti, mutta kun lopulta sain syödyksi ja rentouduin saunassa, kaikki oli taas kuten pitää. Lahjaksi sain rannekellon, ruskean setelin verran käteistä, suklaata ja tyylikkään lampun. Unohtamatta tietenkään sitä pakollista villasukkaparia. Huomenna pitäisi varmaan sitten käydä edesmenneiden sukulaisten haudoilla hiljentymässä jossakin vaiheessa aamupäivää. Perinteitä noudattaen aina ja ikuisesti, hyvää joulua!

Triton [25.12.2008 01:03:35]

#

En sitten tiedä...mutta minulla se joulumieli katosi äsken...ihmettelen kovasti, sillä olin ihan tyytyväinen joululahjoihin, sainhan sentään SodaStreamin + leffoja + vaatteita + karkkia jne...

Teuro [25.12.2008 08:54:10]

#

Hyvää Jouluja tännekin. Mulle tuli 2 kpl Riedelin laseja, viinisarja Reijo Mäen Vares sarjan Lännen Mies kirja, sekä vähäisimpämänä muttei viimeisimpänä sukat. Lopuksi tuli anopilta eurokossu ja lupaus poikien illan ajaksi lasten hoidosta ;)

K_L [25.12.2008 12:24:59]

#

Sikaa ja karjalanpiirakoita on tullut vedettyä. Napa siirtynyt varmasti ainakin 3 cm.

Hyvät Joulut.

Tzaeru [25.12.2008 16:33:27]

#

HYVÄÄ TAPAJUHLAA JA KRISTITTYJEN AIVOPESUA! <3

Itse juon punaviiniä. Sivistyneesti.
Napsien välillä konvehdin käyttäen vain kahta sormea.

Grez [25.12.2008 17:18:51]

#

Tzaeru kirjoitti:

Napsien välillä konvehdin käyttäen vain kahta sormea.

Jäin miettimään, että mitä muita tapoja konvehtien napsimiseen on..

vehkis91 [25.12.2008 17:26:54]

#

Käyttää kolmea sormea... :D

Tzaeru [25.12.2008 17:29:58]

#

Grez kirjoitti:

Tzaeru kirjoitti:

Napsien välillä konvehdin käyttäen vain kahta sormea.

Jäin miettimään, että mitä muita tapoja konvehtien napsimiseen on..

Se että työnnät rumasti sinne koko kouran KUIN MIKÄKIN BARBAARI! HYI ETTÄ. SYLEJETTÄÄ jo pelekkä ajatuuskin.

kayttaja-2499 [25.12.2008 19:05:52]

#

Tzaeru kirjoitti:

...KUIN MIKÄKIN BARBAARI! HYI ETTÄ. SYLEJETTÄÄ jo pelekkä ajatuuskin.

Eikös se sylkeminenkin ole barbaarista toimintaa?

tsuriga [25.12.2008 20:49:10]

#

Fistaan geishaboxia pikkurilli ojossa.

Juhko [26.12.2008 19:30:40]

#

Parhaat lahjani oli Sinikka Nopolan "Se on myähästä ny" ja "Ei tehrä tästä ny numeroo" + konvehtirasia. :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta