Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Millä alustariippumaton sarjaporttiohjelma?

jussspe [23.12.2008 11:56:19]

#

Heipparallaa,
Millä kielellä teidän mielestänne olisi järkevintä toteuttaa softa, jonka pitäisi pyöriä koneella, kuin koneella alustasta riippumatta, olla suht kevyt, osata lukea sarjaporttia ja mieluiten saisi webbiselaimella auki.
PHP ei tule kysymykseen siksi, koska halutaan että kyseisen ohjelman voisi avata, vaikka muistitikulta eikä tarvitsisi asennella palvelin ohjelmistoja kyseiselle koneelle jossa ohjelmaa käytetään. Sarjaportista siis tulee muutamia numeroita jotka ohjelman pitäisi parsia ja sen mukaan kirjottaa ruudulle tiettyjä asioita.

Kiitos kaikki Joulupukit ja tontut

-Jussi

petrinm [23.12.2008 12:08:19]

#

Java voisi olla tähän tilanteeseen sopivin. Sille on tehty virtuaalikoneita lähes kaikille olemassa oleville alustoille ja sen voi suorittaa myös selaimessa, johon on asennettu java-tuki. Kaiken lisäksi javalla onnistuu kaiken maailman sarjaportti temput. (Täydellinen kieli?)

jussspe [23.12.2008 12:17:53]

#

Mitenkäs löytyykö JavaScriptistä sarjaportti ominaisuutta? Se jotenkin tuntuu vielä paremmalta vaihtoehdolta, kuin java. Enpä kyllä tiedä miksi.

Toinen idea joka kävi mielessäni on tehdä tuon ohjelman käyttöliittymä flashilla ja käyttää javaa ainoastaan sarjaportista tiedostoon kirjoittamiseen.
Olisiko jotain sivua missä olisi enemmän tietoa tuosta javalla sarjaportin lukemisesta?
Itse, kun en ole sarjaportti ajan miehiä niin ei ole tullut perehdyttyä asioihin.

temu92 [23.12.2008 12:22:28]

#

Ei kyllä todellakaan JavaScriptiä. Java on moninkerroin parempi verrattuna JavaScriptiin vaikka kummallakin saa silti ihan hienoa aikaan. Java vaan on vieläkin ominaisuusrikkaampi. Ja ei myöskään pidä sekoittaa JavaScriptiä Javaan.

jussspe [23.12.2008 13:01:02]

#

Sehän nyt on lähes itsestäänselvää että JavaScript ja Java on, kuin kissa ja koira. Tarviikin siis selailla internetin ihmeellistä maailmaa ja etsiä tietoa sarjaportin kuuntelusta javalla.

Jackal von ÖRF [23.12.2008 18:43:32]

#

jussspe kirjoitti:

Olisiko jotain sivua missä olisi enemmän tietoa tuosta javalla sarjaportin lukemisesta?

Java Communications API (javax.comm)
http://java.sun.com/products/javacomm/

Toinen vaihtoehto:
http://rxtx.org/

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta