Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Selaimet ja HTTP_REFERER

pistemies [16.12.2008 22:30:35]

#

1.Php:llä etsitään tietoa $_SERVER[HTTP_REFERER']
2.Olen huomannut sellaisen ominaisuuden, että joillakin käyttäjillä tuo ei tallennu.

Kysynkin, lähettääkö käyttäjän selain tuon tiedon eteenpäin? Kaikissa noissa tilanteissa, jossa näin on käynyt, ettei tuota referer-tietoa löydy, yhtä lukuunottamatta on käytetty IE 6:ta.
Se yksi on sitten msbot, ja se ip:n lähde on yhdysvalloissa. Onko siinä kyseessä hakurobotti? Nimittäin jos tuota ei löydy yksityisestä käytöstä, sille voisi antaa luvan suorittaa php-skripti. Nämä liittyy siihen tekemääni laskuri-ohjelmaan, joka tarkistaa, ettei laskurin lukemaa lisätä väärästä osoitteesta.

Blaze [16.12.2008 23:08:19]

#

Pekka Mansikka kirjoitti:

Kysynkin, lähettääkö käyttäjän selain tuon tiedon eteenpäin?

Selain lähettää, jos lähettää. Mun selain esimerkiksi ei lähetä, jos en erikseen whitelistalla sitä salli.

Grez [17.12.2008 11:38:12]

#

msbot on luultavasti MSN searchin indeksoimista varten sivuja hakeva botti.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta