Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Mikä piiri sulautettuun järjestelmään

pelammin [12.07.2008 22:37:11]

#

Suunnitteilla on pieni sulautettu järjestelmä jolla voisi ohjata toisen Bluetooth-laiteen toimintoja, esimerkiksi kännykkä tai tietokone. Ajattelin piiriksi Gumstixiä. Onko kellään mitään kokemusta kyseisestä laudasta? Käyttiksenähän siinä pyörii Linux.

Yksinkertaisimmillaan piirille pitäisi saada toteutettua Bluetooth-client joka lähettäisi komentoja puhelimelle ja reagoi puhelimelta saamiensa viestien mukaan.

Symbian-puhelimen ohjelmisto on jo melkein valmis ja Symbian C++ on muutenkin minulle todella tuttu, mutta Linuxin systeemiohjelmointi on hieman hakusassa, mutta eiköhän sen opi.

tkarkkainen [13.07.2008 21:12:24]

#

Onko kyseessä siis tämä lauta? Itse etsiskelisin mieluummin jostain halvemman Bluetooth-modulin, johon liittäisin jonkin halvan mikrokontrollerin. Bluetooth-moduleihin tai niiden hintoihin en sen kummemmin ole tutustunut, mutta ainakin Zigbee-moduleja saa muistaakseni jo muutaman kympin hintaan Farnellista. En usko, että hinta heittäisi tuosta aivan hirveästi.

Pystyisitkö kertomaan tarkemmin, millaisesta ohjaamisesta ja käyttöympäristöstä on kyse? Tarvitseeko laitetta liittää muihin laitteisiin?

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta