Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Vistassa PHP-tiedostot toimimaan

arto6507 [02.05.2008 20:49:43]

#

Eli ongelma on se, että olen tehnyt edellisellä koneellani muutamia verkko sivuja mutta en vain pysty katsomaan niitä koneellani. Nykyisellä koneella on vista ja edellisellä xp ja sillä sivuja pystyi katsomaan.

neau33 [02.05.2008 20:57:31]

#

Heippa arto6507!

Tsekaa vaikka täältä Apachen asentaminen Vista-alustalle

Matso [04.05.2008 23:53:10]

#

Asenna XAMPP http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html

DrDeath [05.05.2008 14:44:54]

#

Ei tarvitse mitään tuommoisia asennuspaketteja.
Ohjeet:
Ohjauspaneeli->Ohjelmat->Windowsin ominaisuuksien ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä->Lätkäset rastin kohtaan IIS-palvelut (kuuluu näkyä harmaana)->Ruksaa kaikki valinnat kohdasta World Wide Web -palvelut->Tarkista vielä, että IIS-hallintakonsoli on valittuna->Jos kiinnostaa niin laita samalla telnet-asiakas ja UNIX-alijärjestelmä päälle->Paina OK.. Nyt sinulla on www-palvelin käynnissä

Php:n asennus
Lataa php:stä zip paketti->Purkaa se johonkin->Mene IIS-hallinta paneeliin->Valitse käsittelijän yhdistämiset->Lisää käsittelijä (en nyt muista tarkalleen mut siellä oikeella ylhäällä keskimmäinen jutska)->Valinta boksiin laitat phpisapi.dll:n tai jotain sinne päin->Toiseen lootaan kirjotat vaikka PHP ja kolmanteen *.php eli mitkä tiedostot käsitellään->Lisää vielä oletussivuihin index.php ja käynnistä palvelin uudestaan siitä oikeelta namiskasta.

Valmis ja toivottavasti muistat konffia php niin toimii kaikki lisukkeetkin... php.ini tietysti kansioon c:\windows

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta