Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Vista kaatuu

erNa [27.12.2007 13:28:09]

#

Ongelmana on vistan kaatuminen muutaman sekunnin jälkeen sen käynnistymisestä. Kone käynnistyy uudelleen mutta siihen ilmestyy ikkuna jossa sanotaan suunnilleen että "tietokone käynnistettiin uudelleen tietojen suojelemisen vuoksi". Vikasietotilaakin ollaan kokeiltu mutta siinä on sama vika. Kone ostettiin tietokonepakettina ja se toimi lähes moitteettomasti vähän alle puoli vuotta tähän asti. Tietäiskö joku että mikä saattais olla vikana?
Tässä ollaan epäilty semmosta että joku mato jos toinenkin on päässy puikahtamaan tietojärjestelmiin. Ei millään kehtais tyhjentää koko konetta ja asentaa vistaa uudelleen koska siinä menis kaikki tiedostot.
Semmostakin ollaan mietitty että jos jostaki sais jonku dos käynnistys ohjelman hommattua lataamalla netistä ja polttamalla cd:lle, korppuasemaahan tuosta koneesta ei löydy. Sieltä dosista ehkä vois siirtää tiedostot toiselle asemalle sieltä asemalta missä vista on ja silleen pelastais niitä tiedostoja mitä ei huvittais poistaa. Mistäs semmosen sopivan ohjelman sais cd:lle poltettavaksi ja voiko sillä sitten tyhjentää sen aseman jossa se vista on ja sitten asentaa vistan koneelle?

petrinm [27.12.2007 13:34:51]

#

Vie huoltoon niin ne tekevät Vistalle palautusasennuksen eli Vistan omat tiedostot korvataan alkuperäisillä ja muihin tietoihin ei kosketa.

kayttaja-2791 [27.12.2007 13:40:16]

#

Jaa-a, eikö tuo onnistuisi vaikka Ubuntun livelevyllä tuo tiedostojen siirto?

Kannattaa googlata täsmällisellä virheilmoituksella (myös englanniksi), siitä on yleensä apua tälläisten ongelmien ratkaisemiseksi.

erNa [30.12.2007 15:47:20]

#

Toi ubuntun levy toimi, sain tiedostot tikuille. Tosin myöhemmin huomasin että järjestelmän pysty palauttamaan siltä Vistan asennuslevyltä. Että kone toimii nyt ilman formatointia. Kiitos kumminkin!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta