Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Monen ohjelma käyttö yhtäaikaa

punppis [23.12.2007 04:55:18]

#

Tarkoitus olisi käyttää kahta tai useampaa ohjelmaa samaan aikaan, vaikka "focus" olisi vain toisessa. Oletetaan nyt vaikka, että laittaisin 3 ms painttia samaan aikaan päälle. Suurentaisin yhden niistä koko näytölle, ja piirtäisin siihen kuvan. Tämän jälkeen kun katsoisin, sama kuva olisi kaikissa painteissa. Tälläisiä ohjelmia olen löytänyt netistä, jotka toimivat verkon välityksellä monella eri tietokoneella. Tarkoitus olisi kuitenkin saada toimimaan yhdellä tietokoneella ja monella samanaikaisella ohjelmalla.

Ohjelman tulisi seurata hiiren liikkeitä, klikkauksia, sekä näppäimistön painalluksia. Toisin sanoen, kaikki "inputti" pitäisi siis kloonata samanlaisen muihin valitsemiini ohjelmiin. Onko tämä mahdollista helposti jollain ohjelmalla, tai koodinpätkällä?

lapm [23.12.2007 05:40:20]

#

En keksi kyllä mitään käyttöä moiselle. Paitsi jos meinaat koulutus ympäristössä, jolloin suosittelen jotain VNC varianttia ehdottomasti. Tällöin yhdellä "serverillä" voi olla useita asiakkaita katselemassa työpöytää ja niiltä pystytään estämään työpöydän ohjaaminen.

AnneMelooni [25.12.2007 19:50:35]

#

Toinen mahdollinen käyttötarkoitus voi olla ohjata montaa charrua samaan aikaan.(Esimerkiksi WoW:issa)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta