Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Sopupelin paljastusohjelma

op.tutkija [30.11.2007 12:01:19]

#

> Siis ideana on tehdä Veikkauksen tulosvetoon ohjelma joka paljastaisi tarkan lopputuloksen jos se on sovittu. Kyseisessä pelissähän toisin kuin pitkävedossa saa sopuilla rauhassa koska se ei vaikuta rahapeliyhtiön saamisiin. Silloin kun pitkävedon sopupelejä puitiin oikeudessa Veikkauksen edustaja vahingossa myönsikin että myös tulosvedossa oli havaittu sopupelejä.
>
> Olen tehnyt ohjelmia ainoastaan eri Basic- versioilla (mm. QB). En ole koskaan imuroinut dataa suoraan ohjelmiini miltään palvelimilta enkä siis tiedä miten se tapahtuisi Veikkauksen servereiltä joten pyydän APUVA.

Blaze [30.11.2007 12:25:21]

#

Öh... Meinaatko muka tosissas, että Veikkauksen sivuilta saa jostain tiedon, että joku peli on etukäteen sovittu?

tsuriga [30.11.2007 12:28:19]

#

Meinas varmaan parsia sitä dataa, eihän tuohon mitään ohjelmaa muuten enää tarvitsisi edes tehdä. Kieltämättä sanamuoto antaa ymmärtää toista. Itse harjoittelin aikoinani Rubya noilla verkosta vetämisillä - helppoo ku heinän teko.

op.tutkija [01.12.2007 03:14:51]

#

> Niin, vaikka en veikkauksella töissä olekaan tiedän miten sopuilut paljastetaan. Kun pitkävedossa aikoinaan oli tehty epänormaali määrä tiettyjä vetoja suurilla panoksilla jossain vaiheessa Veikkauksen turvajärjestelmät reagoivat. Veikkaus näki koneiltaan myös millä kioskeilla vedot oli tehty ja näin pääsi syyllisten jäljille. Kuten jo sanoin veikkauksen edustaja vahingossa paljasti että oli havainnut sopuiluja myös tulosvedossa ja kerroin senkin miksi se ei Veikkausta paljon kiinnosta. Sanomattakin lienee selvää miksi Rahapeliyhtiö ei asiasta tiedota, toinen kysymys onkin että onko tiedottamatta jättäminen moraalisesti oikein.
>
> http://2-mi.com/futis/fm.pl/uutiset.html
> Linkistä näette esimerkkinä sen että Veikkauksen palvelimilta tietoja voidaan lukea en vain tiedä miten se tapahtuu. Kyseiselle herralle kerroin melko tarkkaan miten ohjelmani toimisi enkä halua että kukaan muu enää varastaisi ideaani, siksi käännyin varovaisesti ohjelmointiputkan puoleen.
>
> https://www.veikkaus.fi/pelit?op=calc_sysform­&game=score
> Esimerkiksi tuon linkin kautta saadaan reaaliaikaisia muuttuvia kertoimia selville mutta en jaksa ajatellakaan että päivittäisin niitä näppäimistöltä ohjelmaani vähän väliä.
>
> Kielitaitoni rajoittuu lähinnä Basic- käskyihin enkä aio kielikurssille mennä jonkun Rubyn takia. Pyydän sellaista yhteistyötä että joku kertoisi miten saan tarvittavan datan ohjelmaani niin että voisin työskennellä vanhalla kunnon Basicillä ja lupaan vääntää koodin.

Kray [01.12.2007 08:45:31]

#

Öh, kannattaisi kuitenkin kokeilla sitä rubya, kun vaikka en olekaan kokeillut koska ei ole ollut tarvetta, niin varmasti tulkattavissa kielissä on sisäänrakennettu tuki tuollaiseen. Niin, ja mistä ihmeen kurssista höpisit?!

Edit: c# olen kokeillut, todella helppo hakea www sivuja, käytä vaikka sharpdevelopia ja googleen c# internet tutorial

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta