Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: VB:NET käskyt

runeberg [15.11.2007 15:05:12]

#

Hei. Löytyykö mistään netin syövereistä VB.NETin käskylistausta ja pienet kommentit mihin kutakin käskyä tarvitaan ja syntaksi? Eli siis periaatteessa kaikki käskyt mitä VB:NETissä voi käyttää. En meinaa löytää millään, ja kirjoja mitä olen löytänyt niin käsitellään vaan ihan perusasioita. Vai miten te kokeneemmat olette oppineet syvällisemmät käskyt?

Kiitos

edit: huonon englanninkielen omaavana, olisiko tämä se mitä hain? eli onko tässä jotakuinkin kaikki käskyt?
http://love.uvsc.edu/tools/VB Syntax Summary.htm

neau33 [15.11.2007 16:14:06]

#

Heippa runeberg!

Jos sinulla sattuu olemaan jokin muu, kuin EXPRESS-versio ja levytilaa niin imppaa ja asenna (version mukaan) ilmainen .NET SDK Redistributable pagage + siihen suomenkielen-tuki (mikäli ks. versioon saatavilla) ja saat virheinfot + vähän ohjeita suomeksi. Paketti itsessään sisältää niin tuhdin pläjäyksen infoa + esimerkkejä, että huh! Hanki kuitenkin kaupanpäälle jokin kirja esim. Visual Basic .NET trainerkit (vähän vanha, mutta myös paljon halvempi) ja pääset sisälle suhteelisen nopeasti varsinkin jos sinulla on aikaisempaa kokemusta ohjelmoinista...
HUOM! Jos sinulla on esim. VB 2005 EXPRESS niin älä missään tapauksessa asenna
eri version .Net Framework'ia (ei ole tässä sama asia kuin versionumero 2.0 jne.) .NET Framework asentuu joissain tapauksissa SDK-paketin asennuksen yhteydessä automaattisesti vanhan Framework'in päälle mikäli asennus ei löydä kiintolevyltä täysin vastavaa asennusta!!!

runeberg [15.11.2007 16:34:12]

#

Kiitos neau33!

Tuo kirja vinkki oli tosi hyvä!
Mulla tietenkin sattuu olemaan tuo express versio :( eli ei taida onnistua...

LaNu [19.11.2007 01:59:24]

#

Minusta Express-versiostakin löytyi sisään rakennettuna (asennusvaiheessa valinnainen?) manuska pläjäys ja suora web-haku msdn:än. Ei sieltä varmaan kaiken kattavaa listaa saa kerralla näkyviin, mutta esim. luokkien metodit oli suht' helppo selvitellä useammallakin tavalla.

Ei ole nyt... tarkemmin ajatellen, onhan ne asennettuna, vaikken koskaan ole tällä koneella käyttänytkään. Jaa... ei käynnisty ilman rekisteröintiä. Menen nukkumaan ennemmin :-)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta