Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Rahaa

Jaska [02.09.2007 14:45:21]

#

Kaverini kysyi, toimiiko https://www.paypal.com/ tyyppiset sivut, joissa käyttäjille luvataan rahaa muutamia senttejä jos hän klikkailee mainoksia. En osannut vastata siihen, onko luotettavia. Ajattelin, että jos ovat riskittömiä, voisin koittaa etsiä netistä jonkun botin, joka klikkailisi mainoksia kuukauden ympäri.

squid [02.09.2007 14:53:18]

#

Eiköhän noissa ole jonkinlainen tarkistus, ettei sitä pysty noin botilla klikkailemaan. Johan tässä muuten olis miljonäärejä kaikki :S

Latska [02.09.2007 15:01:09]

#

Kaiketi tuollainen on kielletty palvelun säännöissä. Jos palvelu on tarpeeksi hyvä, rahaa tulee kyllä ilman vilppiäkin. (Hyvänä esimerkkinä isohuntin ylläpitäjän lahjoitusvaroilla ostettu auto.) Tässäpä yksi aikaisempi keskustelu miettimästäsi toiminnasta ja sen laillisuudesta.

Lebe80 [04.09.2007 12:02:54]

#

Jeps, hyvällä säkällä mainospalvelu suljetaan väärinkäytön takia ja "tienatut" rahat jäädytetään ja poistetaan.

Esim. Google maksaa kerran kuussa mainostulot, jos tuloja kertyy yli $100. Eli klikkauksia saa tulla jo jonkin verran. Näiden klikkausten aikana Google myös tarkkailee mistä klikkaukset on tulleet ja varmaan taustalla pyörii myös jonkin moinen "vakoilu", onko mainoslinkin sivustolle oikeasti menty.

Itse sanoisin, ettei näillä mainostuloilla oikeasti rikastu, mutta kattavat sivustojen ylläpitokustannukset.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta