Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Nettisivujen muokkaus toisella palvelimella

punppis [20.08.2007 22:11:40]

#

Asia on nyt näin -> Oma kotikoneeni on kone A. Palvelin, jossa nettisivuni sijaitsee, on kone B. Haluaisin, että kun avaan koneella A oman tekstieditorini (notepad++) ja kun tallentaisin sen, niin se tallentuisi koneelle B. Onko tämä mahdollista? Ärsyttävää kun ensin tarvii tallentaa se tiedosto koneelle ja sitten uppia erikseen ftp:lle, tai sitten copypastettaa sen sinne nettisivulle tehtyyn kotisivumuokkaimeen. Tämä jälkimmäinen vaihtoehto taas on todella huono siihen koodin suoraan kirjoittamiseen. Haluaisin nuo notepad++:n pienemmät sisennykset, tekstin väritykset jne. lukua helpottavat ominaisuudet.

Olga [20.08.2007 22:15:41]

#

Eikö notepad++:ssa ole ftp-tallennusta? Useista editoreistahan tuo löytyy, yksi jota aikoinaan Windowsilla käytin on Crimson Editor. Ja varmaan tuon palvelimen pystyy myös jollain tapaa mäppäämään kotikoneelle, ymmärtääkseni moinen on myös Windowsilla mahdollista.

kayttaja-2791 [20.08.2007 22:58:46]

#

Itsellä on oman testiserverin public_html mapattuna levyasemana Windowsiin. Eli muokkaan sitä suoraan lähiverkon palvelimelle. FTP-palvelimenkin kyllä käsittääkseni pystyy Windowsissakin mounttaamaan omaksi levyasemakseen, joten sitenkin se onnistuu.

punppis [21.08.2007 13:25:05]

#

Jos ftp-kansion mappaa Windowsissa, niin ei sieltä voi ainakaan avata niitä mihinkään. Jos esimerkiksi tuplaklikkaan kuvaa, niin aukeaa selaimeen se ftp-sivu, vaikka pitäisi aueta se tiedosto suoraan.

NiLon [22.08.2007 07:16:39]

#

Rukouksiin vastaus on webdrive. Kannattaa kokeilla, tukee jopa SFTP:tä :)
Erittäin kätevä varsinki lähiverkossa, kun on nopea linkki eikä siirtoa edes huomaa vaikka se olisikin iso.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta