Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kovalevy rikki

Touho [03.08.2007 22:13:36]

#

Ostin juuri uuden tietokoneen. Kaikki toimii siinä todella hyvin, mutta kun rupesin siirtämään vanhoja tiedostoja uuteen koneeseen, tuli vakava ongelma vastaan. Kone ei pysty lukemaan toista vanhaa kovalevyä. Windows XP:n Disk Management sanoo, että kovalevy on kyllä kiinni ja toiminnassa, mutta Tilaa on 0GB, eikä siinä ole yhtään partitiota. En saa myöskään vanhaa konetta enää toimimaan tuolla kovalevyllä.

Kovalevyllä oli 3 partitiota ja kaikki minun elämäni aikana tehdyt ohjelmointityöt. Kovalevyssä ei ole jumperia -> DS slave. Ja se on IDE slave kohdassa kiinni.

Onko mitään mahdollisuutta saada kovalevyltä vielä tiedostoja ulos? Kaveri on verkkokaupassa töissä ja sano, että voisi viedä johonkin recovery koneeseen sen, mutta vasta yli viikon päästä maanantaina.

Kaikkia 4 vuoden aikana valmistuneita ohjelmointiprojekteja en mielellään noin vain heittäisi pois... :(

nomic [03.08.2007 22:43:46]

#

Kuulostaa tutulta. Mikä tiedostojärjestelmä tuossa vanhassa kovossasi oli ja mikä on nykyisessä windowsissasi? Kannattaa kokeilla sitä kovalevyä myös muissa tietokoneissa, jos vain on mahdollista. Onhan noita palautus-liikkeitä, mutta hintakin on yleensä melkoisen kova, mutta tämä on vain mututietoa. :S

neau33 [04.08.2007 00:47:41]

#

Moikka Touho!

No rikki se kiintolevy tuskin on...eli siis mikäli todella haluat sen kiintolevyn ja siinä olevan datan takaisin käyttöösi niin enterprise versio on hintansa väärtti
mikäli sulle riittää saada vaan se kiintolevy toimimaan niin käytä tätä

Touho [04.08.2007 01:37:34]

#

Active@ File Recovery v.7.1 on LOISTO ohjelma! Demo versio saa otettua vaan 64kb. Eli sain just ja just otettua mun uusimman ison projektin lähdekoodin! :)

Kiitos erittäin paljon, nea.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta