Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Pelintekokilpailu

Lebe80 [02.07.2007 01:33:36]

#

Suomipelit.com järjestää neljännen kerran kesäisen pelintekokilpailun.

ja sitten copy/pastea:

Kiehuvan kuuma heinäkuu tirisee polttavassa auringossa kun Suomipelit.comin neljäs pelintekokilpailu pamahtaa käyntiin. Sääret eivät pääse ruskettumaan tänäkään kesänä, kun joukko pelintekijöitä käy taistoon kihisevän kuumasta Nintendo Wiistä, ja railakas rytinä raikuu toiseksi tulleen kisaajan kaiuttimista FlatOut 2 -sessioiden venyessä myöhään yöhön.

Tällä kertaa kilpailun tehtävänä on kehittää tarinavetoinen peli, jonka juoni kietoutuu kilpailun alussa julkistettavien teemojen ympärille.


Kilpailun kulku

Ilmoittautumisaika Suomipelit.comin kesäkarnevaaleihin 2007 alkaa 2. heinäkuuta kello 00:00 ja päättyy 8. heinäkuuta 2007 kello 18:00. Aikaa on siis yksi kokonainen viikko. Kilpailu käynnistyy teemojen julkistamisella heti 9. heinäkuuta kello 00:00.

Kilpailun kesto on kolme viikkoa, eli se on käynnissä 9.-29.7. välisen ajan. Välittomästi kilpailun päätyttyä 30. heinäkuuta alkaa kahden viikon äänestysaika, jolloin Suomipelit.comin rekisteröityneet kävijät voivat antaa pisteitä mieluisille osallistujille. Äänestysaika on 30.7.-12.8. välisenä aikana. Kesäkarnevaalien 2007 tulokset julkistetaan äänestyksen päättymispäivänä 12. elokuuta kello 18:00.


Ilmoittautumisohjeet

Kilpailuun on ilmoittauduttava ennakkoon 2.-8.7.2007 välisenä aikana!

Kilpailun alettua osallistujat voivat palauttaa kilpailutyönsä henkilökohtaisen kilpailusivunsa kautta.

Ilmoittautumisaika alkaa maanantaina 2.7.2007 kello 00:00 ja päättyy tasan viikon päästä sunnuntaina 8.7.2007 kello 18:00. Ilmoittautumislomake ilmestyy kuin taikaiskusta näkyviin ilmoittautumisajan alkaessa.

Palkinnot

Palkinnot ovat entistäkin loistavammat:
1. Nintendo Wii -pelikonsoli
2. FlatOut 2 (PC)
3. Suomipelit.com -paita

Ylläpito jakaa bonuksena muutaman Suomipelit.com -retrojoykkaripaidan tarinankerronnassa parhaiten onnistuneille tekijöille.


Säännöt

Ja tottakai kunnon kilpailulla pitää olla myös kunnon säännöt.

* Pelin tulee olla tehty kilpailuaikana. Aikaisemmin julkaistuja tai selvästi kilpailun muottiin ahdettuja vanhoja pelejä ei hyväksytä. Pelissä saa kuitenkin käyttää aikaisemmin tehtyä tai Internetissä vapaassa levityksessä olevaa materiaalia grafiikan, äänten ja pelin ohjauksen toteutukseen.

* Pelin täytyy olla tietokoneella ajettava. Toteutusvälineelle ei ole asetettu rajoja, kunhan peli toimii tämänhetkisillä PC-tietokoneilla. Siis kieli on vapaa, ja viime kilpailusta tuttuun tapaan myöskään ns. pelinteko-ohjelmat (Multimedia Fusion, GameMaker jne.) eivät ole kiellettyjen listalla. Kuitenkaan toisiin peleihin perustuvia modeja ei hyväksytä mukaan.

* Pelin pitää olla hyvän maun mukainen. Siveettömät pelit tullaan karsimaan pois.

* Peli on palautettava ennen kilpailuajan umpeutumista. Jos peli saapuu kilpailun järjestäjille kilpailuajan päätyttyä, se joudutaan hylkäämään. Pelin saa kuitenkin lähettää monta kertaa (jolloin viimeinen versio lasketaan lopulliseksi), joten jos haluaa käyttää ajan loppuun asti tehokkaasti, voi pelin lähettää varmuuden vuoksi jo aikaisemmin.

* Pelin saa tehdä yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava kaikki joukkueen jäsenet. Osallistumiseen vaaditaan Suomipelit.comin käyttäjätunnus. Vain ilmoittautumisaikana ilmoittautuneet joukkueet voivat osallistua.

* Lähdekoodia ei ole pakko lähettää. Sen lähettäminen on kuitenkin suotavaa, koska tällöin muut voivat oppia pelistä jotain lisää. Mikäli lähdekoodit lähetetään pelin mukana, ne myös julkaistaan.

* Ylläpito ratkaisee mahdolliset ongelmatilanteet omaa harkintaansa käyttäen.


Kilpailun tehtävänanto

Tehtävä annetaan vasta kilpailun alun yhteydessä!
Ilmoittaudu kilpailuun!

E.K.Virtanen [02.07.2007 08:28:20]

#

Ilmeisesti ei haittaa vaikka tekijätiimissä on myös ulkomaisia henkilöitä? Ei tuo suomipelit nyt aukea tähän firman koneeseen sitten niin millään.

Lebe80 [02.07.2007 12:49:49]

#

lurah kirjoitti:

Ilmeisesti ei haittaa vaikka tekijätiimissä on myös ulkomaisia henkilöitä?

Ei haittaa.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta