Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Gamehouse Softwate

Sivun loppuun

gamehouse [29.04.2007 14:32:19]

#

Käykää katsomassa Gamehouse Softwareni sivuja ja arvostelkaa mieluiten sivuston omalle foorumille! Osoite on: http://www.freewebs.com/gamehousesoft

Grez [29.04.2007 14:45:40]

#

Siis liittykö tämä nyt jotenkin Game Houseen. Jos ei, niin vähän huono nimivalinta.

gamehouse [29.04.2007 14:48:15]

#

Grez kirjoitti:

Siis liittykö tämä nyt jotenkin Game Houseen. Jos ei, niin vähän huono nimivalinta.

No ei liity. Aion ehkä vaihtaa nimen pian!
Kommenttia sivustosta sivuston omalle foorumille! (kiitos!)

gamehouse [29.04.2007 16:01:13]

#

Tännekkin voi laittaa kommentteja.
Uusi foorumi- osio avattu...

gamehouse [29.04.2007 20:32:52]

#

Sivustolle on tullut kommenttia ja toivoisin enemmän kommentteja...
Ja myös että sivustolla kävijät loisivat omia tunnuksia!

tkarkkainen [29.04.2007 23:48:53]

#

Onko nyt tarkoitus kerätä rakentavia parannusehdotuksia saitista vai mainostaa saittia? Näyttää kovasti jälkimmäiseltä.

Toisekseen tämä on taas "näitä". Keksitään jokin raflaava nimi ja ruvetaan tekemään sen nimen alla jotain itseä kiinnostavaa, tässä tapauksessa pelejä. Ennen kuin ensimmäisestä tuotoksesta on tietoakaan, niin tehdään weppisivut johonkin ilmaispalvelimelle ja hypetetään kovasti suurprojekteja jotka kuihtuvat ajan myötä pois. Saitilta on luonnollisesti löydyttävä heti alussa foorumi ja chatti.

Hommahan pitäisi tehdä juuri päinvastoin: ensin tehdään pelejä tai mitä nyt halutaankaan tehdä. Sen jälkeen mietitään julkaisykynnystä vielä kerran. Jos ja kun sitten päätetään julkaista ne, niin sitten tehdään saitti josta saa jotain mitä on olemassa. Foorumia sun muuta voi avata jos oikeasti tuntuu siltä, että keskustelua saattaa syntyä. Yhteydenottoon välttää aluksi vaikka sähköpostiosoite. Ihmiset ottavat kyllä yhteyttä jos siltä tuntuu. Foorumitunnareiden tekeminen on loppujen lopuksi työläämpi urakka yhden viestin lähettämistä varten kuin mailiohjelman avaaminen.

Tämä saattaa kuulostaa vähän karskilta, mutta kun homma nyt vain sattuu yleensä menemään näin. Näitä on nähty.

Lebe80 [30.04.2007 01:20:41]

#

Myös "satunnaisten" kävijöiden kehottamista rekisteröitymään foorumille, jolla ei vielä ole oikein mitään virkaa, on melko ärsyttävää. Uskoisin, että oikeanlaisen sisällön jälkeen kävijöitä kyllä rekisteröityy ilman erillistä kehotustakin.

E.K.Virtanen [30.04.2007 10:15:48]

#

- Latauslinkki joka ei paremmin kerro mitä ja kuinka isoa sieltä tulee ladattua.
- Freewebs + taustakuva = ei jaksanut odotella sivujen latausta montaa kertaa.
- Ei sisältöä muutenkaan.
- Foorumi ja chat pois, niillä ei ole käyttöä vielä valovuosiin.

+ into joka teillä on. Sen kun saatte valjastettua ja kohdennettua oikein niin kaikki on mahdollista.

Kuten yllä todettu, keskittykää ensin tuottamaan niitä ohjelmia, sitten _ehkä mahdollisesti_ tekemään sivut.

Kray [30.04.2007 11:50:40]

#

Joo, ja toi käyttäjänimikin gamehouse kertoo että rekisteröidytty vaan mainostamiseksi.

jussist [30.04.2007 14:19:02]

#

Niin, eiköhän kyseessä ole kuitenkin jonkun sortin vitsi.

Lumpio [30.04.2007 14:32:33]

#

Taas on joku 12-vuotias pistäny ekat QBASIC-tuotoksensa nettiin jonkun hassun *software/*productions/jne-nimen alle.

Ihan kiva että olet aloittanut ohjelmointiharrastuksen, se on oikein mukava ja antoisa harrastus. Ehkä kuitenkin pitäisi vähän harkita ennenkuin menee julkaisemaan joitain ekoja ohjelmiaan netissä. Reaktio niihin kun on yleensä vähän negatiivinen, ottaen huomioon että aika harva mitään oikeasti kiinnostavaa saa ekoina yritelminään aikaan. Kavereille tms. niitä ehkä voikin näyttää, mutta suurempi yleisö harvemmin jaksaa kiinnostua.

Olli Vanhoja [30.04.2007 15:02:32]

#

*PUUH*

QBASIC tosiaan... millon tuo tauhka kuolee :/ BASIX on hei ihan oikeasti 80-luvun kotitietokoneille tarkoitettu.

Grey [30.04.2007 15:27:06]

#

Olli Vanhoja kirjoitti:

hei ihan oikeasti 80-luvun kotitietokoneille tarkoitettu.

Ah, tietäisitpä miten paljon itse käytät vielä juuri tuollaisia 80-luvun kotitietokoneille tarkoitettuja härveleitä. Näppis, näyttö, hiiri, graafinen käyttöliittymä, virtalähde, binaari, useimmat johdoista, C++. Kammottavaa, eikö vain että näin paljon vanhentunutta tekniikkaa on yhä tietokoneissa? Ja sitten yrittävät sen seikan peittää esim. paremmalla muotoilulla, tai muutamalla lisänapilla, joilla ei tee mitään. Saisi saapua jo ne valoprosessorikvanttitietokoneet aivoaalto-ohjauksella, niin olisi ainakin muutaman kuukauden jotain aivan uutta, kunnes niihinkin kyllästyy..

-Grey-

gamehouse [30.04.2007 16:27:53]

#

Muuten, jos jaksatte mennä katsomaan, tiedosto- osio on uusittu. Ehkäpä "vähän" paremmksi.
Ohjelmoin QBasicilla siksi, että se on helpompaa kuin kokeilemani C++ ja PHP!

Latska [01.05.2007 17:41:42]

#

Ohjelmista en tiedä, mutta minusta on hienoa, että Basic elää ja voi hyvin. Ammattilaiskäyttöönhän siitä ei ole, mutta pieniin harrastelijaprojekteihin se sopii oikein hyvin. Tulee ihan oma alkuni mieleen. Jos saat pidettyä tuon innon yllä tulevaisuudessakin, uskon, että sinusta kuullaan vielä tulevaisuudessa.

Merri [01.05.2007 19:04:22]

#

lainaus:

Ohjelmista en tiedä, mutta minusta on hienoa, että Basic elää ja voi hyvin. Ammattilaiskäyttöönhän siitä ei ole

Näinpä, ammattilaiskäytössä pitkään käytetyin ohjelmointikieli oli Visual Basic 6 :) Kunnon tilastojahan ei ole olemassa, mutta ennen kuin webbipuoli räjähti tässä tämän vuosituhannen puolella, niin VB6 oli se kieli jolla oli eniten ohjelmoijia (sekä hyvässä että pahassa, tietysti).


Minulla ei harrastelijapuolella tule tehtyä kovinkaan suuria tai kunnianhimoisia projekteja enää tätä nykyä, sen sijaan olen yhä enemmän keskittynyt tekemään pienempiä hyödyllisiä osasia. Pelkkä into ei (minulla) riitä pitkään isoon projektiin. Nykyään jo ajan vähäisyyden takia.

Ammattipuolella onkin sitten työn alla ensimmäinen hieman isomman kokoluokan ohjelma, joka toivottavasti tuottaa tasaisesti osan palkastani vastaisuudessa.

Latska [02.05.2007 02:31:23]

#

Merri kirjoitti:

lainaus:

Ohjelmista en tiedä, mutta minusta on hienoa, että Basic elää ja voi hyvin. Ammattilaiskäyttöönhän siitä ei ole

Näinpä, ammattilaiskäytössä pitkään käytetyin ohjelmointikieli oli Visual Basic 6 :)

Mikä lie ajatuskatkos tullut.. Tottahan minä Visual Basicin aseman tiedän, mutta minuun on vain uponnut liian hyvin tuo markkinointimiesten "Java-ohjelmoijaa/web-osaajaa tarvitaan" -propaganda. Mielessäni oli luultavasti tuossa tapauksessa vain DOS-pohjaiset Basicit.

lapm [03.05.2007 04:29:17]

#

Ihan mielenkiinnosta saakos tuota qbasicciä jostain ihan laillisesti? Käsittääkseni kyseisessä palikassa taitaa olla tekijänoikeuden edelleen voimassa.

Joskus aikoinaan tullut jotain pientä silläkin väsättyä elektroniikka puolella.

E.K.Virtanen [03.05.2007 12:58:34]

#

M$ jakaa sitä omalla sivullaan vanhojen DOS versioiden mukana. (1.0 versio jossa tulkki mutta ei kääntäjää)
Myös www.qbasic.com sitä jakaa eikä ainakaan vielä ole FBI ko. saittia sulkenut.
Jos modernimpi versio QB:sta kiinnostaa niin VB tai www.freebasic.net

T.M. [03.05.2007 13:22:21]

#

"Keskustelu: Yleinen keskustelu: Gamehouse Softwate"

Softwate? :P

--

Kokemukseni kautta ei tälläiset sivut elä pitkään, jos ei kerran ole yhtään valmista tuotosta edes tehtynä.

EgeTheGod [03.05.2007 13:36:26]

#

T.M.:

Onhan tuolla toi tiedosto, joka kopioi pari pikkupeliä koneelle.

--------

TIEDOSTOJEN_ASENNUS.exe kirjoitti:

Ohjeet ovat Internetsivuilla osoitteessa:
www.gamehouse.v3.com
-------------------------------------------------------------
HUOM!
Ainoastaan NotePadi:ssa ja C++ mini editorissa on
oma ohje!

Toi linkki ei toimi. Ja todella hyvät ohjeet noissa :P

T.M. [03.05.2007 19:48:24]

#

Oli kyllä aikamoista roskaa noi tuossa paketissa olleet tiedostot. En viitsinyt edes alkaa availemaan kaikkia niistä, kun ensimmäiset 5 olivat todella turhia ohjelmia ja bugisia keskeneräisiä pelejä.

Määrä ei korvaa laatua. Yksi hyvä peli parempi julkaista kuin 20 keskeneräistä ohjelmanpätkää joilla ei tee yhtään mitään.

gamehouse [09.05.2007 20:29:03]

#

Sivustot ovat muuttaneet osoitteeseen: http://www.gamehousesoft.tk

Tumpelo [09.05.2007 20:47:38]

#

Huonommaksi vain menee... Hae sivutilaa vaikka arkku.netistä niin ei ole tuhatta mainosta syömässä kaistaa ja silmää.

Metabolix [09.05.2007 21:04:25]

#

gamehouse kirjoitti:

Sivustot ovat muuttaneet

Ja montako meistäkin kiinnosti tämä tieto? Kuten täällä on jo muutamaan kertaan sanottu (jo kymmenissä muissa samanlaisissa aiheissa), ensin sisältö, sitten sivut. Mainonta on tyhmää, jos ei ole mitään mielekästä mainostettavaa, ja vaikka olisikin, niin rajansa sillä silti.

tesmu [09.05.2007 22:43:23]

#

Noh noh ei sovi tyrmätä totaalisesti nuoren ohjelmoijan uraa, vaikka sivut ja sen sisältö ovatkin kuraa.

moptim [12.05.2007 17:10:53]

#

Heh :)

Nyyh, kaiken maailman javascript-paskeita. Foorumikin taitaa olla JS:ää...
Sivusto on jopa paskempi kuin omani :D

No joo, itelläni on CSS-leiska, ei ikävää javascriptiä ym.
Validit o, paitti PHPSESSIDin kanssa :/

tgunner [12.05.2007 17:37:35]

#

KingOfTheWorld kirjoitti:

Heh :)

Nyyh, kaiken maailman javascript-paskeita. Foorumikin taitaa olla JS:ää...
Sivusto on jopa paskempi kuin omani :D

No joo, itelläni on CSS-leiska, ei ikävää javascriptiä ym.
Validit o, paitti PHPSESSIDin kanssa :/

Voisihan sitä antaa jotain rakentavaa kommenttiakin eikä vain kertoa omista saavutuksistaan.

tkarkkainen [12.05.2007 18:20:57]

#

KingOfTheWorld kirjoitti:

Validit o, paitti PHPSESSIDin kanssa :/

Jos kerran validinatsiksi heittäytyy, niin eikö tuokin olisi sama korjata?

ini_set('arg_separator.output','&');

hejppa [12.05.2007 18:21:35]

#

Aivan loistavat sivut! Pistänkin heti selaimen kirjanmerkkeihin!

Freeze [12.05.2007 18:21:44]

#

Noh noh.. Katsokaas asiaa vähän toiselta kannalta.. Kyllä tuostakin vielä jotain tulee, niinkuin edellisissäkin tapauksissa..

Pätevä esimerkki:

https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/9623-uusi-myynti-ja-promokanava-soundchilds-net-ty%C3%B6ministeri%C3%B6n-rahoittama

enää en menis tuotakaan sivustoa haukkumaan..

Annetaan gamehousellekin mahdollisuus.

moptim [12.05.2007 18:46:51]

#

Mut siis, tarkoitin vaan, että kaiken maailman freewebseissä ei kannata unelmoidakaan hyvästä html-koodista tahi mainosvapaudesta. Freeze on kyllä oikeassa. Pätevä esimerkki on hyvä esimerkki huonosta sivusta. Ohjelmointiputka on ihan hyvin suunniteltu (tableja lukuunottamatta). Tai no emt, turhaan tässä sanotaan puolesta tai vastaan. Merrin juttu "Taulukkotaitto vs. divitismi" on aika hyvä juttu asiasta.
EDIT: No jaa, freewebsissä se toimikin, gamehouse.tk ei oikein wörki. Mutta kun filuja sai ladattua, tuli väistämättä mieleen Game Makerin esimerkkipelit, joita ei oltu paljoa muuteltu; pari spriteä vaan paranneltu. (Ei tosiaan millään pahalla)

sqwiik [12.05.2007 19:08:57]

#

KingOfTheWorld: Putka on kyllä nykyisin Div-taittoinen, ainakin minun muistaakseni o_O?

True, tarvitsi vain mulkaista hötömölökoodia niin varmistui.

squid [12.05.2007 19:29:57]

#

sqwiik: KOTW käyttänee IE:tä, jolla on edelleen taulukot käytössä.

moptim [13.05.2007 08:32:24]

#

[offtopic]
squid: On FF ja tais olla upouus versio. Ajuu, se on muutettu. Kyllä siellä oli taulut vielä eilen ainakin omasta mielestäni :/
[/offtopic]

Merri [13.05.2007 11:27:32]

#

[offtopic jatkuu]
Kun vaivautuu sitä hiiren kakkosnäppäintä klikkaamaan, niin näkee että IE:lle tarjoillaan taulukkomöttöä ja muille selaimille CSS-taittoa. Tai no... enemmän se divitaitto kieltämättä on.
[/offtopic ei jatku]

T.M. [13.05.2007 16:35:59]

#

Freeze kirjoitti:

Noh noh.. Katsokaas asiaa vähän toiselta kannalta.. Kyllä tuostakin vielä jotain tulee, niinkuin edellisissäkin tapauksissa..

Pätevä esimerkki:

https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/9623-uusi-myynti-ja-promokanava-soundchilds-net-ty%C3%B6ministeri%C3%B6n-rahoittama

enää en menis tuotakaan sivustoa haukkumaan..

Annetaan gamehousellekin mahdollisuus.

Aivan, toisten valituskommentit saivat sen sivun tekijän tekemään sivuistaan paremmat.

squid [13.05.2007 18:42:24]

#

KingOfTheWorld kirjoitti:

[offtopic]
squid: On FF ja tais olla upouus versio. Ajuu, se on muutettu. Kyllä siellä oli taulut vielä eilen ainakin omasta mielestäni :/
[/offtopic]

Niin meinaat että just eilen olis muutettu? Kyllähän se on ollu divejä tän ulkoasun ajan.

moptim [13.05.2007 19:20:26]

#

Emt. Minusta kyllä eilen oli vielä taulut. Mutta en pahemmin tiedä.

Ja muuten, joku internet-osoite oli, missä saattoi katsella eri sivustojen entisiä ulkonäköjä. Mikä se saattoi olla?

tgunner [13.05.2007 22:37:04]

#

the wayback machine. http://www.archive.org/
En kuitenkaan usko gamehousen sivuston tallentuneen sinne.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta