Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Asennusongelma: MS Visual C++ 2005

Sweiz [21.03.2007 20:02:11]

#

Latasin seuraavasta osoitteesta moneen otteeseen Windowsin Visual C++ 2005 Express Editionssin: http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/downloads/default.aspx

Saan työpöydälleni asennusohjelman, joka purkaa tarvittavat tiedostot, mutta siihen se aina tyssää. Purettuaan ne tiedostot, ohjelma loppuu eikä mitään enään tapahdu. Millä keinolla saisin jatkettua asennuksen loppuun?

EDIT: meni väärälle keskusteluosiolle. :/

Metabolix [22.03.2007 18:01:46]

#

Miten "tyssää"? Tuleeko jokin virhe vai loppuuko vain? Mahtaako niissä tarvittavissa tiedostoissa ehkä olla se varsinainen asennusohjelma?

Sweiz kirjoitti:

EDIT: meni väärälle keskusteluosiolle. :/

Ei, ihan hyvässä paikassa tämä nyt on. Eihän ongelmasi koske C++:aa vaan erään Windows-ohjelman asentamista.

Pekka Karjalainen [22.03.2007 19:15:38]

#

Tämä on toinen tapa asentaa se. Ohjetta piisaa.

http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/install/

En tiedä miten toimii käytännössä. Minulla toimi perustapa.

Sweiz [27.03.2007 17:32:53]

#

Kyseessä oli varmaan joku tilapäinen virhe tai muistia liian vähän, ihan vain tietokoneen uudelleenkäynnistämisellä selvisi. :)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta