Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kursorin liikutus näppäimillä

ahmus [14.02.2007 20:56:48]

#

Morjens. Minulla on seuraavanalainen ongelma: Netissä on eräs flash-pohjainen reaktioaikapeli, jossa pitää mahdollisimman nopeasti vastata kysymyksiin, ja vaihtoehtoja on neljä alekkain (vastausalueen koko n. 1,5 cm x 7 cm, johon pitää hiirellä osua ja nappia painaa). Lyötiin kavereiden kanssa veikkaa että kuka on nopein. No häviöllehän tässä ollaan jäämässä.

Olisiko mahdollista tehdä sellaista koodinpätkää, että esim. näppäimiä 1,2,3,4 painamalla kursori painaisi aina tietystä kohti näyttöä? Voisin sillä tavalla fuskata, ku ei hiirikäden nopeus riitä :)

Ravver [14.02.2007 20:58:04]

#

Olisihan sellainen mahdollista tehdä. Vaan kenestä olisi tekijäksi? =)

ahmus [14.02.2007 21:47:25]

#

Niinpä niin :)

Mobel [27.02.2007 11:04:09]

#

En tiedä olenko myöhässä, mutta jos olet Java-taitoinen, niin Javahan osaa simuloida hiiren liikettä ja näppäimen painalluksia. http://www.exampledepot.com/egs/java.awt/MoveMouse.html

Onko tuosta käytännön hyötyä tässä onkin jo toinen juttu...

Pahoittelen vanhan aiheen nostamista pintaan

JussiR [02.03.2007 20:16:40]

#

VB:llä tarttet jonkin mikä kattoo jos painat vaikka 1 näppäintä.
Ja näitä juttuja:

Private Declare Function WindowFromPoint Lib "user32" (ByVal xPoint As Long, ByVal yPoint As Long) As Long
Private Declare Function ClientToScreen Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, lpPoint As POINTAPI) As Long
Private Declare Function SetCursorPos Lib "user32" (ByVal X As Long, ByVal Y As Long) As Long
Private Declare Sub mouse_event Lib "user32" (ByVal dwFlags As Long, ByVal dx As Long, ByVal dy As Long, ByVal cButtons As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)

Private Const MOUSEEVENTF_LEFTDOWN = &H2
Private Const MOUSEEVENTF_LEFTUP = &H4

Private Sub LeftDown()
    mouse_event MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0, 0, 0, 0
End Sub

Private Sub LeftUp()
    mouse_event MOUSEEVENTF_LEFTUP, 0, 0, 0, 0
End Sub

Jos kerrot mikä peli se on, voin tehdä siihen koko ohjelman koska tykkään huijata. :D

petrinm [04.03.2007 12:35:13]

#

http://koti.mbnet.fi/petrinm/Kalbum/Huijari.exe
Siinä on!

Sitten vielä käyttöohje!
Eli ohjelmalla on mahdollista määrittää 1-5 napeille jokin paikka, jota klikataan kun näppäintä painetaan. Määritys tapahtuu painamalla pitkää tekstiruutua jossa lukee "0 - 0". Nyt Päälle-nappia ei voi painaa! Sitten hiiri siirretään haluttuun paikkaa ja painetaan shiftiä. Tekstiruutuun ilmestyy kohdan kordinaatit. Samalla tavalla voit määrittäät muut kohdat. Kun kohdat on määritetty, painetaan Päälle-nappia. Nyt painat nappia 1-5 (ei numpad) ja hiiri siirtyy haluttuun kohtaan ja klikaa sitä. Ohjelma toimii, vaikka se ei olisi aktiivinen ikkuna.

lapm [07.03.2007 10:35:46]

#

ahmus kirjoitti:

Olisiko mahdollista tehdä sellaista koodinpätkää, että esim. näppäimiä 1,2,3,4 painamalla kursori painaisi aina tietystä kohti näyttöä? Voisin sillä tavalla fuskata, ku ei hiirikäden nopeus riitä :)

Hmm, panee kyllä miettimään nykyihmisen moraalia, että jos ei pärjätä niin sitten aletaan huijaamaan. :/

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta