Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Nuori lahjakas graafikko!

LiDE [17.01.2007 21:25:44]

#

Hei sinä nuori ja lahjakas graafikko!

Nyt sinulla on tilaisuus näyttää taitosi. Tarvitsen graafista internet -sivujen suunnittelijaa. Ota yhteyttä petri.kauhala@lautatarha.com ja kerro itsestäsi ja taustastasi. Niin minä kerron lisää sinulle asiastani! Html/xhtml kielen taitaminen sekä css-tyylitaituruus on plussaa. Flash osaaminenkin katsotaan eduksi. Palkkio.

baabloo [17.01.2007 21:32:45]

#

Kenties sinä voisit ensin kertoa itsestäsi ja mihinkä tarkoitukseen grafiikat tulee. Saisit enemmän kenties vastauksiakin:o ja plussaa saat, jos kerrot minkä tyylistä, koska kyllähän sekin varmaan vähän karsii hakijoita.

LiDE [17.01.2007 21:41:50]

#

Eli haen sivupohjia tekevää henkilöä. Sivupohjan käyttötarkoitus on vielä vähän kesken. Se joko korvaa entiset sivut joille tulee uusi käyttötarkoitus tai sitten ihan uusi sivusto.

Tyylilajina haen esimerkki vaikka http://www.zoner.fi/. Tai muut hosting palveluita tarjoavat yritykset. Värimaailma vielä vähän mietinnän alla. Tarkoitus olisi että kirjautuminen olisi vasemmalla, kun taas valikko ylhäällä. Tai mikäli graafikko ehdottaisi muuta niin tietenkin huomioin ideat. Sivun pitäisi olla samalla yrityksen esittelysivu, kuin myös toimia ns. hallintapaneelina.

Enemmän kerron sitten henkilökohtaisesti.

Jaska [17.01.2007 21:51:12]

#

En ole hakemassa paikkaa, mutta ihan uteliaisuudesta: Miksi pitää olla nuori?

LiDE [17.01.2007 21:53:05]

#

Jaska kirjoitti:

En ole hakemassa paikkaa, mutta ihan uteliaisuudesta: Miksi pitää olla nuori?

No se oli vaan sellai omasta mielestäni osuva repliikki:) Ei kaikkeen kannata takertua.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta