Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Peli ei lähde enää asentamaan

Mandariinimies [17.01.2007 18:51:43]

#

Asensin Neverwinter nights 2, mutta asennuksessa tuli joku virhe. Sit yritin poistaa Lisää ja poista sovelluksen kautta, sit valitti jotain että puuttuu joku tiedosto, no, sitten menin ja poistin koko kansion, nyt ku yritän asentaa peliä uudestaan nii sanoo että "Error lauching game". (Poistin myös nuo tiedot regeditistä)

Puhveli [17.01.2007 19:59:31]

#

Jos et ole peliä missään vaiheessa saanut toimimaan, en usko uudelleenasennuksen siinä auttavan. Jos sulla on eri käyttöjärjestelmä kuin mille peli on suunniteltu, koita ettiä netistä jotain kivoja patchejä joilla saisit astian korjattua. Tai sitte hommaa suosiolla joku parempi peli, vaikka joku kehittävä sukellusvenesimulaatio.

Tzaeru [17.01.2007 21:33:12]

#

Neverwinter Nights 2 on tällä hetkellä vain windowsille ja siinä käytetyt hassut ominaisuudet on sellaisia, että ei niitä noin vain ilman rankkaa kustomointia pyöritellä muille alustoille.. Tilannetta aika ahkerasti seurannut, kun Neverwinter Nights 1:n (joka on btw opengl:llä tehty ja siihen on linux-pätsi) nettipeliosuus oli niin valtaisan hyvä ja mahtava menestys.. Yksinpeli vähän tylsä. Neverwinter Nights 2:sta on muutenkin kuullu lähinnä vain paskaa - se on se vanha kaava, otetaan hyvä peli ja poistetaan siitä musiikit, idea, juoni ja omaperäisyys, mutta lisätään uudemmat pixel shaderit ja sitten kakkonen pelinimen perään..

Niin, mutta mikäköhän se asennuksen aikainen virhe oli? Ettei se vain sanonut jotakin esim virtuaaliasemista? Nykyään kun on tälläinen kiva trendi, että uusimmat pelit eivät asennu jos koneella on virtuaaliasemia. Nehän ovat erittäin potentiaalisia piraattituotteiden käyttökaluja!

Se on nyt vielä OK, kun ne sitten asentuvat / pyörivät kun vain asentaa / pyörittää uusiksi poistettuaan virtuaaliasemat hetkeksi käytöstä.. Mutta tuskin kaukana ollaan kauheasta totalitarismista, jossa kerran laittomuuksia koneelta löydettyä softa lukittaa itsensä ja lähettää tästä tiedon microsoftille, tietenkin itse CD-levyyn piilotetun mikrosirun kautta. Seuraavaksi sitten KRP potkaisee oven sisään ja takavarikoi laitteet.. :(

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta