Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Lagaakympil.org - ilmaisia internet-palveluita :)

Zeroo [21.12.2006 22:09:49]

#

Terve,

Tarkoituksenani olisi hieman esitellä lagaakympil - nimisen projektin toimintaa ja mahdollisesti kalastella uusia henkilöitä palveluistamme nauttimaan. :) Laiskana ihmisenä en jaksa tuottaa samaa tekstiä useampaan kertaan, vaan kylmästi kopioin lagaakympil.org sivustolta tekstiä, eli antaa palaa:

Toiminnan esittely

Lagaakympil.net on täysin yksityisillä varoilla toimiva palveluntarjoaja. Tarkoituksena on tarjota ilmaisia web-palveluja suomalaisten yhteisöjen ja yksityisten henkilöiden käyttöön heidän tarkoituksensa mukaan lähes rajattoman tietotaitomme puitteissa. ;) Palveluita on saatavana pelkästä kotisivutilasta aina IRC-bouncereihin ja sähköpostilaatikkoihin saakka. Me emme peri mistään palveluista maksua, palvelut eivät sisällä mainoksia ja ne pyritään räätälöimään aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Pitkän ja monipuolisen intron sijaan(jota tuskin kukaan jaksaa lukea loppuun saakka) katson parhaimmaksi vaihtoehdoksi tyytyä lyhyeen ja ytimekkääseen. Lisää tietoja saapi osoitteesti http://www.lagaakympil.org

Ystävällisin terveisin

Zero` Lagaakympil-team

Meitsi [21.12.2006 22:23:20]

#

Muuten varmaan hyvä projekti, mutta vaikutelmaa heikentää mainostus joka foorumilla. Muropaketissakin oli jo vastaava threadi joka taisi mennä lukkoon alta aikayksikön. Jos palvelu on oikeasti hyvä niin eiköhän niitä käyttäjiä ala tulla hieman vähemmälläkin mainostuksella. Eipä silti, ihan hyvältä tuo kuitenkin vaikuttaa ja kun kerta ilmainenkin on.

Zeroo [21.12.2006 22:33:48]

#

Projekti on vielä suhteellisen lapsen kengissä ja toimintaa, tai nimenomaan asiakaskantaa olisi tarkoitus saada kasvatetuksi. Laittamalla asiallisen mainoksen muutamille tietokone-alan keskustelupalstoille pyrimme saamaan ihmisiä tietoisiksi palvelusta, jotta saadaan puskaradiota liikkeelle. Käsitykseni mukaan mainos toiminnastamme löytyy tämän forumin lisäksi kahdelta muulta forumilta. Koska en itse ole näiden forumeiden vakikävijöitä, en tiedä kuinka paljon niillä samat naamat pyörivät. Luulen kuitenkin, että internet on tarpeeksi iso paikka muutamalle eri forumeille sijoitettulle mainokselle. ;)

Muropakettiin tosiaan threadin ehdin laittaa. Oletin jostain syystä, että mainostus siellä olisi sallittua, mutta eipäs ollutkaan. Lukkoa rapsahti. Oma mokani. :)

Hyvät joulut ja uudet vuodet kaikille!

kayttaja-2791 [22.12.2006 13:16:18]

#

Sivustolla ei ole mitään esittelyä käytetystä laitteistoista tai yhteyksistä... Joten jos niistä vähän infoa saisi, niin voisi vähän suhteuttaa että millaisia palveluita siellä oikeasti voikaan pyörittää?

Zeroo [22.12.2006 17:26:11]

#

Tosiaan jäänyt ne pois sivustolta epähuomiossa. Täytyykin lisätä pikimmiten. Kiitos huomautuksesta.

Palvelimena toimii dedikoitu athlon 64 3400+ mylly yhden gigan muistilla ja 100mb letkun päässä on. Sijaitsee niinkin lähellä kuin Saksassa. :) Eli kyllähän tuolla pyörittelee tarjoamiamme palveluita ihan nätisti.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta