Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Internetin selaus ilman selainta

Sivun loppuun

Kentti [02.12.2006 12:21:45]

#

Aivan mielenkiinnosta kysyn, että onko mahdollista (ja miten) päästä / pystyä selaamaan nettiä ilman selainta (päästä liikkumaan http:n kautta, tjs)?

Blaze [02.12.2006 12:31:27]

#

Puhumalla telnetillä HTTP:tä.
[Itsekirjoittamani osat lihavoituna]

blaze@sakura ~ $ telnet www.ohjelmointiputka.net 80
Trying 193.64.141.139...
Connected to www.ohjelmointiputka.net.
Escape character is '^]'.
GET / HTTP/1.0
Host: www.ohjelmointiputka.net


HTTP/1.1 200 OK
Date: Sat, 02 Dec 2006 10:28:30 GMT
Server: Apache
X-Powered-By: PHP/5.1.4
Connection: close
Content-Type: text/html


<html>
<head>
<title>Ohjelmointiputka</title>
[Ja loput etusivun HTML-koodista. Sieltä voi sitten etsiä linkkejä ja tehdä niiden osoitteella saman]

msdos464 [02.12.2006 12:31:41]

#

Telnet tai putty ovat vaihtoehtoja :)

miksi haluat niin tehdä?

Kentti [02.12.2006 12:44:04]

#

msdos464 kirjoitti:

miksi haluat niin tehdä?

Puhdas mielenkiinto :)
aiheesta
tieto, mihin selaimen toiminta saattaa perustua.

Edit: Ei muuten minulla toimi, tulee vaan joku HTML 2.0:n virheilmoitus 501 Method not implemented.

Itselläni on Windows XP

Metabolix [02.12.2006 13:33:18]

#

Minkä HTML 2.0:n virheilmoitus? O_o HTTP:tä tässä käytetään eikä HTML:ää, ja 1.0 tai 1.1 kannattaa tuollaisessa touhussa.

Kentti [02.12.2006 13:48:13]

#

Kentti kirjoitti:

HTML 2.0:n virheilmoitus 501 Method not implemented.

Tuo Method not Implemented ois tilenä ja muu koodi o sitä virhettä + server singnature.

Gwaur [02.12.2006 18:01:57]

#

Metabolix kirjoitti:

HTTP:tä tässä käytetään eikä HTML:ää, ja 1.0 tai 1.1 kannattaa tuollaisessa touhussa.

Eihän HTTP:stä ole muita kuin 0.9, 1.0 ja 1.1. :)

Metabolix [02.12.2006 18:22:40]

#

Gwaur kirjoitti:

Eihän HTTP:stä ole muita kuin 0.9, 1.0 ja 1.1. :)

Siksipä juuri.

Codeprofile [09.12.2006 17:35:59]

#

Kauan se näköjään yhdistää. Odotin jo kerran puolikin tuntia. Pitäiskö tässä odottaa koko seuraava yö... vai...

Kentti [09.12.2006 18:36:41]

#

Itselläni se yhdistää sekunnin pari, mikäli osoite on oikea.

Sitä en tosin tajua, että kun on yhdistänyt, en näe mitä kirjoitan, näen vain että osoitin liikkuu eteenpäin.

Cornix [09.12.2006 21:24:07]

#

Kentti, laita clienttis echottamaan kirjottamas merkit, ni näät.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta