Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: PHP/MySQL-toteuttajaa etsitään

Aquamarine [23.11.2006 16:28:56]

#

Hei kaikille.

SubFinland etsii sivustoonsa henkilöä, joka osaa olla ihmisläheinen, aktiivinen ja ennenkaikkea hallitsee hyvin PHP:tä sekä ainakin selviytymiseen verran MySQL-tietokantaa.

SubFinland on hyvin vastaperustettu tekstityssivusto, joka toimii melkein täysin harrastuspohjalta. Teemme tekstityksiä sekä elokuviin että sarjoihin. Sivuston hyvä kasvu alkaa hituisen kuitenkin rajoittua, kun sivuston funktionaalisuuden kehittämistä ei pystytä viemään eteenpäin.

Kuten sanoin, sivusto toimii harrastuspohjalla, minkä takia suoraa käteispalkkaa on hyvin vaikea maksaa. Mikäli saamme henkilön, joka jaksaa olla positiivisesti mukana sivuston kehitystyössä, voidaan rahallisesta palkasta neuvotella. Siitä kuitenkin puhun enemmän henkilökohtaisesti. Pestin mukana kuitenkin tulee admin oikeudet kaikessa sivuston toiminnassa ja päättämisessä sekä erittäin mukava kaveripiirikin, kun kaikki ovat hyviä ystäviä keskenään. Lisää muista mahdollisuuksista puhun mielellään yksityisesti.

Sivustolla on jo aiemmin ollut yksi developer, joka on luonut koko sivuston käytännössä. Tästä eteenpäin Sinun tulisi jatkaa tästä tehtävästä. SubFinland onkin siitä omalaatuinen sivusto, että se on ainut sivusto suomessa, joka on ensimmäisestä <? rivistä eteenpäin itse tehty.

Sivusto löytyy osoitteesta: http://www.subfinland.org

Otathan rohkeasti yhteyttä ihan vaikka pienimmästäkin kiinnostuksesta. Helpoiten meidät tavoittaa IRC:ssä (#SubFinland @ EFnet) tai MSN/Yahoo messengerin kautta, mutta ne osoitteet voi saada ottamalle meihin yhteyttä johonkin seuraavista sähköposteista (suosittelen ottamaan yhteyttä sekä subfinland sähköpostiin että gmail-osoitteeseen):

subfinland@subfinland.org
aquamarine@subfinland.org
talelentti@gmail.com

Pidäthän kiirettä - paikka jaetaan nopeasti pois.

Kiitos,
Ylläpito
SubFinland

Aquamarine [02.12.2006 17:40:20]

#

Tämä paikka meni sitten jo aikoja sitten :)

Aqua

exAtuu [04.12.2006 00:38:45]

#

Aquamarine kirjoitti:

SubFinland onkin siitä omalaatuinen sivusto, että se on ainut sivusto suomessa, joka on ensimmäisestä <? rivistä eteenpäin itse tehty.

Ei näin.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta