Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Pelejä ilotikulle

Janezki [22.11.2006 16:47:17]

#

Menin sitten kauppaan ja ostin ihan tuosta vaan joystickin eikä yhtään käynyt mielessä että eihän minulla taida olla edes pelejä jotka olis kovia tikulla pelattuna. Noh, vuokrarahaa jäi vielä. Pyytäisin heittämään ihan vapaasti pelinimikkeitä, joiden pelaaminen on yltiöpäisen riemastuttavaa tikulla, osto- tai freeware-pelejä. Flight Simulator mulla tosin on, mutta siinä ei ollut kalibrointi oikein kohdallaan, vaikka kalibroisin sen kahteen otteeseen.

mikeful [23.11.2006 10:58:05]

#

Descent 2 voisi olla hyvä valinta, jos sen jostain onnistuu vielä löytämään.
http://www.the-underdogs.info/game.php?gameid=2759

Tuolla sivulla mainitusta Terminal Velocity:stä on hyviä muistoja, vaikka sitä saattaa olla vielä vaikeampi löytää. :/
http://www.the-underdogs.info/game.php?name=Terminal Velocity

Janezki [23.11.2006 12:05:29]

#

Aika vanhoja. Noh voihan noita koittaa. Kaksi peliä löytyi freewarena, mutta ne ei olleet nuo.

HellCome [23.11.2006 12:52:14]

#

Mikkisoftan lentosimu 98 [WW2, tietty] on myös meikäläisen tikulla ollut kalibrointiongelmainen. Muistaakseni X-Com Interceptoria voi pelailla myös tikulla jjjaaa taitanee myös Tachyon olla tikkupeliä tukeva.

Janezki [24.11.2006 17:07:05]

#

Tachyon on kova sana joystickilla. Latasin demon gamespotista mutta alkaa kohta kentät loppua. Harmi kun tuollaiset pelit eivät taida olla enää niin suuressa suosiossa.

HellCome [27.11.2006 11:59:16]

#

Kun silloin kaupassa hypistelin sitä alelaarin kokoelmaa ja bongasin Bruce Campbellin isännöimästä kyseistä peliä, niin mukaanhan se lähti. Kipikipiä kotiin ja peli sisään.. pian Bruce mylväisikin tervehdyksensä ja pääsin istahtamaan vänkärin penkille nappeja testailemaan. Huonostihan siinä kävi, kun en alkuunkaan tajunnut mitä, miksi, miten tai minne alusta olisi kuulunut ohjata. Vartin yrittämisen jälkeen tuumasin, että onneksi ostin pelin alelaarista enkä "oikeaan" hintaan. Josko sitä oppisi kuitenkin pelaamaan sitten joskus tulevaisuudessa, mutta ellen aivan väärin ole nähnyt, niin taitaapa se vieläkin olla niissä koreissa pinon pohjimmaisena.

Ja mikäli aikoo asioida suuremmissa kaupoissa, niin ainakin eräässä valoheijaste nimisessä liikkeessä kannattaa pitää silmänsä auki alelaarin ja hyllypelien suhteen. Hyllyssä myytiin peliä A alkuperäispakkauksessa hintaan 50 € ja alelaarissa "uusiopakkausta" 30€. Ilkeyttäni kävin kysymässä kassaneidiltä, että kuinka samalla tuotteella voi olla tällainen hintaero. Tyttö epäili tovin aikaa, että kyseessä on aivan toinen peli (kyseessä olivat alkuperäinen paffikansi ja uusiomuovikotelopainatus). Ilmaistuani vankan uskomukseni pelien olevan kuin olevankin yksi ja sama peli, mutta eri painokerroilta, tyttö meni lopullisesti sanattomaksi. Neiti lupasi (tai oikeammin melkeinpä uhkasi) soittaa "viihdepuolen vastaavan" paikalle selvittämään asiaa. Sain useampaan kertaan rauhoitella tyttöä, että en minä sitä peliä ollut edes ostamassa - kunhan vain uteliaisuuttani kysyin. Nyt vuosia myöhemmin olen edelleen tehnyt vastaavia löytöjä kyseisestä liikkeestä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta