Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Tyylimäärittelyt Stylishissa vaikutuksettomia

tsuriga [08.11.2006 13:30:28]

#

Firefoxissa käytössä tuorein Stylish extensioni, johon sitten nappasin jostain vanhasta keskustelusta Blazen tyylit viestin tekstikentälle. Ongelma onkin, että textarean koko ei muutu ei millään. Input-kentät kyllä muuttuivat mukisematta. Myös taulukoiden värejä vaihtaessa on ongelmia - värit kyllä vaihtuvat heti tyylien tallentamisen jälkeen, vaan värit eivät säily seuraavaan latauskertaan, alkuperäiset värit ajavat asetusteni ohi. Fx versio 1.5.0.7 ja Ohjelmointiputkan tyyleistä Stylishissa löytyy seuraavaa:

@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);

@-moz-document domain("ohjelmointiputka.net") {
 textarea[name='k_vastaus'] {
  height: 25em !important;
  width: 60em !important;
 }
 input[name="sana"] {
  width: 12em !important;
 }
 input[name="k_aotsikko"] {
  width: 16em !important;
 }
}

Ps. Muistaako kukaan sen hauskan extensionin nimeä, joka muodosti titlebarin satunnaisesti eri vaihtoehdoista?

tsuriga [09.11.2006 00:58:44]

#

Kyllä tämä nyt toimii, aika peli. Kovin satunnaisen oloista tämä toimiminen, ei pitäisi olla edes ristiriitaisia extensioneita asennettuna ja sivustollekin tulen aina saman bookmarkin kautta, joten domainistakaan se ei voi johtua.

ajv [09.11.2006 10:15:27]

#

tsuriga kirjoitti:

Ps. Muistaako kukaan sen hauskan extensionin nimeä, joka muodosti titlebarin satunnaisesti eri vaihtoehdoista?

Firesomething?

tsuriga [09.11.2006 10:41:00]

#

Juurikin tuo, kiitos. Tuo textarean venymättömyysongelma esiintyy vain aluesivuilla, eli niillä sivuilla, joilla voidaan tehdä uusia aiheita. Näillä aihesivuilla kyllä venyy.

Blaze [09.11.2006 11:41:59]

#

tsuriga kirjoitti:

Tuo textarean venymättömyysongelma esiintyy vain aluesivuilla, eli niillä sivuilla, joilla voidaan tehdä uusia aiheita.

Näyttää tuolla tekstilaatikolla olevan eri nimi tuolla aiheenalotussivulla. Tulee sen verran harvoin aloiteltua aiheita, etten oo ite kiinnittäny huomiota :)

textarea[name='k_ateksti'] selektoriin lisäksi hoitaa homman.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta