Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: PHP-ohjelmoijalle pientä projektia

projekti75 [05.11.2006 20:50:47]

#

Henkilö on mielellään kotkasta tai lähialueilta.

Eli jos PHP ohjelmointi kiinnostaa ja luonnistuuu, soita ja tiedustele

044 333 67 96 / Juha

Blaze [05.11.2006 21:08:41]

#

Herätät enemmän mielenkiintoa kun kerrot vähän, millaista projektia on tiedossa, ja millaista palkkaa siitä on luvassa.

HellCome [06.11.2006 10:33:48]

#

Jaa.. se salaiset agenttini [sopuleiksi naamioituneet oravat] ovat jälleen olleet toimeliaina. Juuri saamani raportin mukaan kyseessä on jälleen uusi yritys saavuttaa maailmanvalta kauhistuttavan tonttuarmeijan soluttautumisjuonen avulla. Aikanaan Korvatunturilla, Pukin pajalla, eli tonttu nimeltä Henrik. Henkka, kuten häntä toisinaan kutsuttiin, oli onnellinen saadessaan tehdä leluja kaikille maailman lapsille. Vaikka lahjoja oli tehtävä paljon, niin silti Henkka käytti jokaisen lahjan tekoon yhtä paljon aikaa ja huolellisuutta, kuin muidenkin lahjojen tekoon. Henkka muisti aina Pukin juhlalliset sanat - "Sinä olet yksilöllinen, kaikkein kauneinta maailmassa. Jokainen lapsikin on yksilöllinen ja kaikkein kauneimpia maailmassa, joten heidän lelujensakin tulee olla yksilöllisiä ja kauneimpia koko maailmassa". Vuosisatoja Henkka teki lahjoja hymyssä suin saaden tyydytystä työstään, kunnes lopulta myös Henrikin kädet alkoivat käydä hieman kömpelömmiksi ja näkönsä heikommaksi. Silti Henkka tunsi tekevänsä tärkeää työtä.

Näihin aikoihin olivat metsätontut ruvenneet myymään huonolaatuista puuta Pukille, koska Pukki vanhana kommunistina maksoi huonosti metsätonttujen hyvälaatuisista puista. Senpä vuoksi Henrikin tekemät lelutkaan eivät enää olleet niin laadukkaita, kuin ne olivat joskus olleet. Pukki ei ollut kertonut joulutontuille mitään puun laadun heikkenemisestä joten Henrik luuli tekevänsä huonoa työtä. Murheissaan Henkka jätti Pajan ja heittäytyi pankolle lepäilemään. Eräänä päivänä Henkka pankolla makoillessaan näki muutaman venäläisen liito-oravan säksättävän ikkunalaudalla ja ilveilevän hänelle. "Surkimus! Tutinatonttu! Njet harashoo tontun kutale!" liito-oravat huutelivat. Henrik suuttui oraville vallan mahdottomasti, mutta huononäköinen kun oli, ei huomannut oravien olevan venäläisiä liito-oravia, vaan luuli niitä tavallisiksi suomalaisiksi oraviksi. Henrikin mielen valtasi synkkä viha oravia kohtaan ja siitä päivästä lähtien Henkka on murhannut jokaisen havaitsemansa oravan erilaisilla ansoilla ja myrkyillä.

Raporttini tehneet oravat ovat joutuneet naamioitumaan sopuleiksi juuri sen vuoksi, ettei Henrik heitä nirhaisi. Raportissa mainittiin myös, että Henrik on perustanut pöytälaatikkoyrityksen jonka kautta hän kierrättää halpatyövoimamaissa valmistettujen huonolaatuisten lelujen kautta saadut varat harhaisen maailmankuvansa pahentamiseen - nettipohjaiseen oravien vastaiseen työhön rekrytoitavien joululahjoihinsa pettyneiden lasten huijaamiseen.

Mod. edit: Tehdäänpä nyt ilkeästi: otetaan myöhempi turhuus pois. Tämä oli kuitenkin niin hyvin kirjoitettu ja pitkä, että jääköön. :)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta