Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Skripti, joka painaa automaattisesti OK

Sivun loppuun

Kentti [19.09.2006 15:11:18]

#

Eli... Tiedän, ettei hyviin tapoihin täällä kuulu kysyä valmista koodi, mutta kuitenkin...

Tarvitsisin skriptin, joka painaa automaattisesti ok, mikäli "alert boxi" tulee näkyviin (niisä vain se ok-mahdollisuus (enter?)). Kännykkääni kun lataan musiikkia Nokia music managerilla, tulee aina silloin tällöin semmonen boxi, että "Kappaleen blaablaa.mp3(ym) kääntäminen epäonnistui. Paina ok.". Ja kun noita käännettäviä biisejä on ~3000, se ois kiva jättää yön yli. Kuintenkin, kun siinä tulee noita juttuja n. 50 biisin välein, kestäis melkoo kauan.

Parashan olisi, jos joku tietäisi, onko siellä asetus, ettei se valittaisi.

Mutta, jos joku viitsii tehdä skirptin, niin itselläni on PHP (tuskinpa apua...) ja Dev-Cpp. Muutoin (varsinkin, mikäli jollekkin maksulliselle kääntäjälle tarvetta) valmis binääri olisi loistava, mikäli jonnekkin semmoisen voisitte laittaa.

Myös, mikäli joku tietää valmista, ilmaista siihen soveltuvaa ohjelmaa, olisi sekin aivan mukava.

Kiitokset jo etukäteen.

miiro [19.09.2006 15:20:22]

#

Jos entterin painelusta silloin kun sitä ei tarvita ei ole haittaa, tekisin visual bascilla ohjelman, joka vaikkapa minuutin välein painaisi entteriä. Eli joku veebeen omistava: Teeppä tällainen ohjelma:

Private Sub Form1_Load()
Timer1.Interval = 60000
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
SendKeys vbCrLf
End Sub

Kentti [19.09.2006 15:37:19]

#

Onnistuukohan C++:lla? Saisin todennäkösesti itekki käännettyä.

Legu [19.09.2006 16:06:19]

#

Koita keybd_event():iä. Tässä esimerkki

Blaze [19.09.2006 18:41:48]

#

Tulee ihan mieleen eräs Daily WTF-klassikko :)

Kentti [19.09.2006 20:06:47]

#

Mutta... Olisiko kellään mahdollista binaarittää tuo miiron skripti? Itselläni kun ei ole VB:tä

Kentti [19.09.2006 20:42:15]

#

Kiitos. Mites se toimii :)

En tuota VB:tä handlaa yhtään...

kayttaja-4976 [19.09.2006 21:22:58]

#

Se painelee vaan minuutin välein entteriä.

Lebe80 [20.09.2006 14:10:32]

#

Osta hardis tuota varten:
Dipping Bird


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta