Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Java Script-MTV

Tapsa [29.06.2006 18:44:30]

#

Kysymykseni ei varsinaisesti liity ohjelmointiin, vaan kun yritän pelata MTV:n sivuilla olevia pelejä jotka vaativat Java Script-tukea. En ole onnistunut lataamaan koneeseeni ko. ohjelmaa (mahtaako se johtua koneeni liian tiukasta palomuuriasetuksista?)

MTV Netti TV:llä on joku ohjelma joka pitäisi ladata ennenkuin pääsee katselemaan leffoja. Ohjelman lataus ei onnistu, mahtaako johtua samasta syystä?

str4nd [29.06.2006 19:00:38]

#

Nyt tuli ihmeellinen esimerkki ihmeellisestä viestistä.
Java on Sun Microsystems, Inc.:n kehittämä laitteistoriippumaton oliopohjainen ohjelmointikieli.
JavaScript on Netscape Communications Corporationin kehittämä pääasiassa Web-ympäristössä käytettävä komentosarjakieli.

Nyt pitää vain keksiä kumpaa tarkoitat. JavaScript-tuen saat selaimeen päälle yleensä Työkalut-valikosta.
Java:n saat asennettua java.com:sta.

Tapsa [29.06.2006 22:49:14]

#

str4nd:ltä kysyn että voitko katsoa MTV:n netti TV:tä. Omalla koneella se ei ainakaan onnistu ennenkuin olen asentanut koneeseeni jonkun ylimääräisen ohjelman. Se on kai vähän niinkuin REALPLAYER.

Siis voiko koneessa olla liian kovat palomuuriasetukset ettei asennus onnistu. En onnistunut tuon REALPLAYERIN asennuksessa ennenkuin älysin Googlettaa muistaakseni "realplayer.exe" ja johan löytyi joltain afrikkalaiselta sivulta "download realplayer" lataaminen kesti n.5 tuntia. RP toimii ihan hyvin, ääni kuuluu kuva näkyy mitä enemmän voisi vaatia.

Olis kiva pelata ja katsella noita
MTV:n juttuja kun vaan osais asentaa tarvittavat ohjelmat.

tsuriga [29.06.2006 22:58:50]

#

Uhhuh asenna mieluummin realalternative, vaikka sekin osaa olla välillä ärsyttävä realmedian malliin. Ittellä ainaki vääntää realalternativen plugini nupit kaakkoon automaattisesti ja sillon ei ole mukava olla kuulokkeet päässä. Tuleepahan mukana mpc. Se on vähä ku olis tosi hieno karhupumppu, asiansa ajaa vaan kun asia on moskan pyörittäminen, niin ei siinä mitään glamouria ole.

Blaze [29.06.2006 23:18:31]

#

Noi kymppiuutiset ainakin tuolla näyttäis olevan Windows Media Video 9:ää, jonka Windowsilla luulis näkyvän ihan suoraan, kunhan Windows Media Player 9 (tai uudempi) on asennettu. En viitsi rekisteröityä, mutta voisin muun sisällön olevan samaa formaattia.
Mulla ei oo tässä Linux-Operassa videosoittoplugia asennettuna, mutta kun otin osoitteen tuosta videosta (http://nettitv.mtv3.fi/authf/uutiset/id/80487.wmv?location=nettitv_uutiset) ja syötin mplayerille, näky kymppiuutiset oikein hyvin.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta