Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Ikkunat epäaktivoituvat itsekseen

Sivun loppuun

Taru [13.06.2006 14:21:19]

#

Olisiko kellään tai onko joku törmännyt sellaiseen asiaan, että esim. surffailee ihan vaan jossain ja satunnaisesti tulee tiimalasi ja aktiivinen ikkuna ei enää ole aktiivinen.... Täytyy uudelleen klikata ikkunaa, jotta voi sitä selailla. Kyseessä voi olla siis mikä tahansa ikkuna esim. wordilla kirjoittaessa tämä sama asia tapahtuu. On hiukan ärsyttävää moinen ja olis kiva saada se korjattua, mutta don't know how. Joku ohjelma saattaisi yrittää tehdä jotain, mutta mitään ilmoitusta ei mistään tule. virustorjunnat ja adawaret ja spybotit on ajettu, olisiko kellään mitään ideoita?

(mod. edit: otsikko. Kyseessä oli siis Windows XP)

nomic [13.06.2006 23:17:07]

#

Hummm... Oletko koittanut katsoa Event Viewerilla, että mitä silloin on tapahtunut? Sieltä voisi löytyä jotain hyödyllistä tietoa.

Taru [14.06.2006 08:27:41]

#

Jaahas... enpäs ole tuollaista edes älynnyt. Kiitoksia :) Täytyykin heti katsastaaa sieltä mitä on tapahtunut. Kiitos ! :)

efteri [14.06.2006 08:33:29]

#

onko käytössäsi kenties kannettava jossa on se sellainen siisti neliö laatikko jolla voidaan liikuttaa hiirtä?
itselläni ainakin kannettavalla ollessani käy usein samoin ja olen todennut syyksi että osun tuohon laatikkoon ja hiiri liikahtaa muualle..

Extreme [14.06.2006 10:13:06]

#

qwauk kirjoitti:

kannettava jossa on se sellainen siisti neliö laatikko jolla voidaan liikuttaa hiirtä?

Tunnetaan myös nimella TouchPad ;)

Draiz [14.06.2006 10:22:15]

#

qwauk kirjoitti:

onko käytössäsi kenties kannettava jossa on se sellainen siisti neliö laatikko jolla voidaan liikuttaa hiirtä?
itselläni ainakin kannettavalla ollessani käy usein samoin ja olen todennut syyksi että osun tuohon laatikkoon ja hiiri liikahtaa muualle..

Näin kävi myös minulle, kun ekaa kertaa käytin läppäriä. Siinä sitten vähän aikaa tuli ihmeteltyä, että miksi hiiri pomppii joka suuntaan, käsihän siinä oli hipassut touchpadia. :)

Taru [14.06.2006 10:28:16]

#

Katselin sitä event vieweriä, mutta silloin kun tuo epäaktiivoituminen tapahtuu event vieweriin ei tule mitään ilmoitusta. :( Kyseessä on kyllä kannettava, mutta käytössä on erillinen näppis ja hiiri ettei sitä touchpadia tule käytettyä.... Olisiko jollain vielä jotain vihjettä tuohon asiaan....? :/

JTJ [14.06.2006 17:12:18]

#

Taru kirjoitti:

käytössä on erillinen näppis ja hiiri ettei sitä touchpadia tule käytettyä

Onko touchpad otettu pois käytöstä jostain asetuksista, jos edes saa? Säätö sijainnee BIOSissa, mutta paha on mennä kannettavista tuon suhteen mitään kovin yleistä sanomaan. Jos ei, niin se saattaa olla edelleen toiminnassa ja aiheuttaa hämminkiä.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta