Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Copy&Paste Command Promptista

LaNu [12.06.2006 10:08:50]

#

Klikkailin äsken tuskastumiseen asti, kun yritin saada tekstin pätkiä cmd:stä kopioitua notepadiin. Välillä se onnistui, välillä ei. Tuska kasvoi jokaista onnistunutta kopiointia seuranneesta tusinasta epäonnistuneita yrityksiä. Millään en keksinyt, miten se juttu oikein pitäisi tehdä. Vaikka kuinka koitin toistaa onnistuneen copyn toimia, niin sieltä lävähti liitettäessä se aiempi Copy eli uusi ei mennyt Clipboardille.

Jotain näistä onnistuneeseen copy&pasteen sisältyi:
Hiirellä kopioituvan alueen valinta cmd:ssä, sen klikkaus(?), Ctrl+C cmd:ssä, liittäminen Notepadissä

Jotain muutakin se saattaa vaatia, mutta osaisiko joku kertoa miten se tapahtuu joka kerta onnistuneesti? Tunnelma on hiukan vastaava kuin Platonin luolakertomuksessa :(

rainmikko [12.06.2006 10:18:31]

#

Maalaa kopioitava alue cmd-ikkunassa ja paina Enter (Copy) :D Loogista, eikö? Sitten Notepadiin ja Ctrl+V. Ctrl+C ei toimi cmd-ikkunassa koska kyseinen näppäinyhdistelmä on varattu käynnissä olevan skriptin tms. lopettamiseen.

LaNu [12.06.2006 10:27:26]

#

No näinhän se menee, kiitos :)

Hm.. ilmeisesti tuo hiiren klikki korvaa sopivalla tavalla tehtynä Enterin. Nimittäin Enteriä en keksinyt kyllä kokeilla. En kyllä ala enää lisää klikkailemaan, että mikä se tapa voisi olla :D

FooBat [12.06.2006 10:41:38]

#

WinXP:n komentotulkissa kopioiminen onnistuu maalaamalla haluttu alue ja painamalla kerran hiiren oikeaa nappia. Jotta maalaaminen onnistuu pitää komentotulkun 'Pikamuokkaustila' olla päällä (Ominaisuudet -> Asetukset).

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta