Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Palvelinprojekti

LiDE [07.06.2006 17:18:02]

#

Haetaan muutamaa osakasta palvelinprojektiin. Laitteisto on osittain koossa ja tila tiedossa. Palvelintila on 100M letkun päässä. Palvelin ei tule soveltumaan täysin kriittisten sovellusten tuotantoympäristöksi ainakaan aluksi, mutta kyllä siellä helposti omia kotskaportaaleita pitää. Osakkuudella saat kovalevytilan rajoissa tallennustilaa, mahdollisuuden vaikuttaa palvelimen ohjelmistoihin, sähköpostit, tietokannat jne jne.

Lisätietoja petri.kauhala@luukku.com sähköpostiosoitteesta.

Tumpelo [07.06.2006 17:43:40]

#

Ja mitähän tuo "osakkaaksi" ryhtyminen käytännössä tarkoittaa?

ville-v [07.06.2006 18:32:34]

#

Hän leikkii palvelimella, sinä maksat >:)

LiDE [07.06.2006 20:40:14]

#

Tarkoittaa sitä että kaikki käyttäjät maksaa kuukausimaksua jotta kulut saa katettua. Saat siis käyttöösi tilaa kovalevyltä ja palveluita muutenkin mitä tarvitset. Myös oma IP osoite on mahdollinen.

ajv [08.06.2006 19:01:08]

#

Hommaa on tarkoitus pyörittää mahdollisimman pienellä ydinporukalla ja palvelinpaikan rahoitus on tulevaisuudessa tarkoitus hoitaa työllä. Eli jos viitsit muutaman päivän vuodessa koodata enemmänkin harraste-asenteella ilman rahankiiltoa silmissä, niin maksut pitäisi olla siinä (edellyttää tietenkin, että sinulla on jotain vahvuuksia web-puolella ja koodin vääntäminen luonnistuu). Vastineeksi saat, ei ehkä luotettavampaa, mutta huomattavasti monipuolisempaa serveritilaa kuin normaaliwebbihotellilta.

Asiakkaat tulevat meidän kautta, mutta ei haittaa jos tuot omiakin asiakkaitasi lautatarhalle, meiltä löytyy tarvittaessa ammattitaitoa niin ohjelmisto kuin grafiikkapuolella, sekä taustatukea erittäin hyvältä tiimiltä :) Mutta. Jos nyt sattuu menemään niin reisille, että ei ole aikaa koodata/projekteja ei ole tarjolla, niin täytyy olla valmis maksamaan se osuutensa omasta pussista. Harraste-meiningillä tässä ollaan vielä kuitenkin menossa.

Tällä hetkellä 3/4 rahoituksesta on hoidossa, eli mukaan mahtuu vielä 1 hyvä tyyppi.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta