Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Todistukset

Sivun loppuun

squid [03.06.2006 10:11:47]

#

Nyt kun nuo todistukset jaettu, niin minkälaisia numeroita/keskiarvoja putkalaiset sai?

Oma keskiarvoni oli 6,8 :o

KimmoKM [03.06.2006 10:23:28]

#

Jee, sain päättotodistuksen. :)

Äidinkieli: 10
Ruotsi: 8
Englanti: 9
Matematiikka: 10
Biologia: 10
Maantieto: 10
Kemia: 10
Fysiikka: 10
Elämänkatsomustieto: 10
Historia ja yhteiskuntaoppi: 10
Musiikki: 9
Kuvataide: 9
Kuvataide (valinnainen): 8
Kotitalous: 9
Kotitalous (valinnainen): 9
Tekninen työ: 7
Liikunta: 6
Kaupalliset aineet (valinnainen): 10

Toivottavasti näiden laskussa ei ole tehty virheitä niin ei tarvitse hävetä silmiään päästä kun osoittaa kyvyttömyytensä yksinkertaisessa laskutoimituksessa näin julkisesti. ;)

Keskiarvo: 9,11
Lukuaineiden keskiarvo: 9,73

Lopuksi vielä skannaus päättotodistuksesta.

Cc [03.06.2006 10:49:59]

#

Matematiikka 10
Pc-Tekniikka 10
Multimedia 10
Biologia 9
Fysiikka 9

Siinä viiden kärki ja lisäksi sain 100€ arvoisen stipendin lasten päivä säätiöltä.

Smuliz [03.06.2006 10:56:55]

#

9.4

kayttaja-4976 [03.06.2006 11:09:13]

#

Käytös 9

Äidinkieli ja kirjallisuus,
Suomi äidinkielenä 9
Englanti A-kielenä 9
Saksa vapaaehtoisena A-kielenä 10
Matematiikka 10
Biologia ja maantieto 10
Fysiikka ja kemia 9
Uskonto 8
Historia 9
Musiikki 9
Kuvataide 8
Käsityö 10
Liikunta 8

Keskiarvo n. 9.1

Draiz [03.06.2006 11:31:01]

#

7. luokka

Terveystieto 9
Uskonto 8
Historia 7
Musiikki 8
Kuvataide 8
Käsityö 8
Liikunta 8
Kotitalous 8

Keskiarvo tasan 8.

porzi [03.06.2006 11:31:46]

#

Jossain 9.1jotain. Enpä ole laskenut tarkasti.

efteri [03.06.2006 12:34:50]

#

keskiarvo oli jotain 6.5

kaviaari [03.06.2006 12:42:07]

#

8.82 kaikista aineista, peruskoulun päättötokari kyseessä ja 50e stipenti tuli... njoo :)

juhaz [03.06.2006 13:00:08]

#

ensimmäinen luokka:
Yrittäjyys ja yritystoiminta: 3
Yrityksen toimiympäristö: 3
Asiakaspalvelu: 3
Kirjanpidon perusteet: 1
Yrityksen kannattavuus: 3
Tekstinkäsittely: 2
Työvälineohjelmat: 4
Tietokannat: 5
Laitteistot ja varusohjelmistot: 4
Lähiverkot ja internet: 3
Perusmatematiikka: 2
Basic English: 3
Opiskelutaidot ja viestintä: 0 (numero ei ehtinyt todistukseen)
Fysiikka ja kemia: 3
Terveystieto: 2
Taide ja kulttuuri: 3
Social Contacts: 0

Extreme [03.06.2006 13:10:46]

#

Ettekö te nörtit enää liiku :)
Liikunnan numerot näyttä olevan 6-8.

Voi voi..mihin tämä nykyajan nuoriso on menossa :D

Jaska [03.06.2006 13:20:15]

#

Nörtit liikkuvat vain koneelta pitseriaan ja takaisin :). Mulle jäi kiitettävä (9) liikunnasta lukion päättötodistukseen, ja urheilen vieläkin säännöllisesti.

Yasavi [03.06.2006 13:23:20]

#

7.1 mulla.

petrinm [03.06.2006 13:25:59]

#

Keksiarvo 8.47

Kipperi [03.06.2006 13:30:23]

#

8.8 taisi olla, sitten tuli yksi palkinto lisäksi josain postimerkkijutusta... Lukuaineista oli 8.7 kai...

Chosen [03.06.2006 13:42:52]

#

Nyt lukion ensimmäiseltä seuraavaa:
Keskiarvo: 9.25
Lukuaineilla: 9.38

Lisäksi tuli 100e stipendi.

zorm [03.06.2006 13:48:44]

#

6. luokka:

Käyttäytyminen: 9
Äidinkieli: 8
Saksa: 9
Matematiikka: 9
Biologia ja maantieto: 9
Fysiikka ja Kemia: 10
Uskonto: 10
Historia: 9
Musiikki: 9
Kuvataide: 8
Käsityo: 8
Liikunta: 9
Englanti: 9

Ja tuohon päälle vielä 20e arvoinen kiri-stipendi.

EDIT: Ja keskiarvo on 8.9

Tumppu [03.06.2006 15:26:43]

#

Ammattiopisto Automaatioasentajan koulutus keskiarvo 4.4 ja 60e:n stipendi.. :P
edit: Liikunta 5 :D

Tempfile [03.06.2006 15:32:44]

#

Tämän kevään mielenkiintosin arvosana oli minulle saksasta kirjoitettu M, näkeepä sitten ens lukuvuoden puolella miten se tokari täydentyy. Mutta ei tuo lukiotodistuskaan huonolle näytä, englannin kursseista keskiarvo 10, matematiikasta ja fysiikastakin hyvin lähellä. Kaipa se ihan kelvollinen noin muutenkin on kun ainuttakaan 8:aa alempaa numeroa ei sieltä löydy :)

Heikki [03.06.2006 16:20:42]

#

2. lukiovuosi päättyi, tässä ainekeskiarvot ja suluissa suoritettujen kurssien määrä.

Äidinkieli 9 (5)
Tietotekniikka 10 (2)
Biologia 9,33 (3)
Englanti 7,5 (6)
Filosfia 9 (1)
Fysiikka 10 (8)
Maantiede 9 (2)
Historia yhteiskuntaoppi 8,5 (4)
Kemia 10 (4)
Kotitalous S
Kuvataide 8,5 (2)
Liikuta 8,67 (3)
Pitkä matematiikka 9,83 (13)
Musiikki 8 (1)
Psykologia 9 (1)
Ruotsi 6,6 (5)
Saksa 8 (3)
Terveystieto 10 (1)
Uskonto ev.lut. 9 (3)

Lisäksi MAOL:in kunniakirja menestyksestä (8. sija) fysiikkakilpailun perussarjassa.

Megant [03.06.2006 16:39:10]

#

7. luokka

Käyttäytyminen: 9
Äidinkieli: 9
Matematiikka: 10
Biologia: 9
Maantieto: 9
Fysiikka: 10
Kemia: 10
Uskonto: 9
Historia: 10
Englanti: 10
Ruotsi: 10
Terveystieto: 9
Musiikki: 8
Kuvataide: 8
Käsityo: 8
Liikunta: 8
Kotitalous: 9

Sain myös stipendin biologiasta ja koulun atk-juttujen kehittämisestä.

Juice [03.06.2006 18:03:30]

#

Perusopetuksen päättötodistus.

Äidinkieli ja kirjallisuus 9
B1-kieli ruotsi 10
A1-kieli englanti 10
Matematiikka 10
Biologia 9
Maa- ja metsätalous sekä puutarhanhoito 9
Maantieto 9
Fysiikka 10
Kemia 10
Historia ja yhteiskuntaoppi 10
Uskonto ev.lut. 10
Musiikki 7. lk 10
Valinnainen musiikki 10
Kuvataide 7.lk 8
Valinnainen kuvataide 8
Kotitalous 9
Valinnainen kotitalous 9
Käsityö 8
Liikunta 8
Tietotekniikka 10

Keskiarvo on 9.26. 20 euron stipendi ja ruotsin kielen kirjapalkinto.

tejeez [03.06.2006 22:42:22]

#

keksiarvo tais olla noin 8.3 jos käyttäytyminen laskettiin, en nyt muista mikä se oli ilman käyttäytymistä. ihmettelin kyllä ku fysiikka oli 10, en mä tajua miks se oli niin hyvä :o
yhtään kutosta ei ollu! seiskoja kyllä.

ajv [04.06.2006 04:34:16]

#

Insinöörityöstä kiitettävä (5) ja stipendillä insinööriksi. Muista arvosanoista ei ole paljon kerrottavaa, tosin kaikki ohjelmoinnin kurrsit tietenkin kiitettävällä läpi ja muutenkin taisi olla ATK-aineiden keskiarvo vitonen. Muiden ammattiaineiden arvosanat voikin sitten jättää kertomatta. Ka. 3.2.

Meitsi [04.06.2006 11:23:41]

#

Keskiarvo 8.1, stipendi teknisestä työstä.

p-p [04.06.2006 20:17:23]

#

Käyttäytyminen 8

Äidinkieli 8
Englanti 8
Ruotsi 8,40
Matematiikka 9,33
Biologia 7,5
Maantieto 7,5
Fysiikka 9,33
Kemia 8,5
Terveystieto 5
Uskonto 9
Historia 7,75
Musiikki 9
Kuvataide 6,50
Liikunta 7,5
Käsityö 8,67
Kotitalous 7
Valinnainen Kotitalous 7
Oppilaan ohjaus Hyväksytty

Tietotekniikka Valinnainen 8
Venäjä 7,75

Keskiarvo = 7,51

juha127 [05.06.2006 09:43:47]

#

Pitää tännekin laittaa, 8-luokka ohi.

Käyttäytyminen 9
Äidinkieli ja kirjallisuus 7
A1 - kieli englanti 7
Matematiikka 9
Biologia 7
Fysiikka 9
Kemia 9
Maantieto 8
Uskonto 8
Historia ja yhteiskuntaoppi 7
Käsityö 9
Liikunta 9
A2 - kieli saksa 6
Tietotekniikan perusteet 9
Terveystieto 8
Ruotsi 8
Ja Valinnainen liikunta suoritettu

Keskiarvo: 7.9
Vaikuttaa menevä koulu päi p...:tä
Edellise torka keskiarvo oli 8.7

Edit. lisäsin valinnaisen liikunnan 1kurssi

Thomas Taussi [05.06.2006 23:47:25]

#

Ala-asteella keskiarvo oli 9.9.
Silloin olisi ollut vielä helppoa saada liikunnasta kiitettävä, mutta opettaja oli sossu.
Nyt 8. luokan jälkeen k.a on 9.5.
Harmittavaa kun opettajien poliittinen suuntautuminen voi vaikuttaa numeroihin. Kaikki opet on vielä punaisia.

Draiz [09.06.2006 20:49:03]

#

Kunnon hikkejä olette kaikki. =)

Latska [09.06.2006 21:31:03]

#

Päättötodistuksen sain vasta tänään. Keskiarvo on todellakin tippunut parissa vuodessa. Lukuaineiden keskiarvo oli seiskan lopussa 9.3. Nyt se on 7.7. Tai 7.9 ilman ruotsia. Taipuvaisuus sairasteluun laski numeroita huimasti. Ja sain eräästä aineesta mielestäni liian huonon numeron.

exAtuu [10.06.2006 04:16:06]

#

Käytös 9. Kaikkien aineiden keskiarvo 9,125.

Sain kympin seuraavista aineista: kemia, fysiikka, musiikki, yhteiskuntaoppi ja ATK.

Lisäksi sain 10e stipendin "erinomaisesta menestyksestä robotiikan opinnoissa", eli käytännössä Legoilla leikkimisestä :D

EDIT: Peruskoulun 8. luokka siis suoritettu.

hunajavohveli [14.06.2006 12:08:31]

#

Erillistä todistusta ei tullut, mutta tällaiselta näyttää viimeisin jaksoarvosteluni (numerot kursseittain).

Extreme [14.06.2006 15:23:31]

#

hunajavohveli kirjoitti:

Erillistä todistusta ei tullut, mutta tällaiselta näyttää viimeisin jaksoarvosteluni (numerot kursseittain).

Taas todistettu. Ei nörtit oikeasti liikuntaa harrasta :D

Tzaeru [14.06.2006 15:41:25]

#

Matsku 9, Fyssa 9.

Vika jaksotodistus 7.8, päättötodistus 7.2.. prkl. En välttämättä pääse _hyvään_ lähilukioon vaan joudun _paskaan_ ja epäarvostettuun kökkölukioon 40 kilsan päähän ;'(

nakkisormi [14.06.2006 16:59:05]

#

En nyt yksittäisiä numeroita muista, mutta keskiarvo oli jtn 7.9, 10 tuli musiikista.

Wtf MasaVista, musiikista 10 :D? säähän et tunnetusti pahemmin laulele, mitessää kympin repäsit :D?

Blaze [14.06.2006 18:05:11]

#

nakkisormi kirjoitti:

Wtf MasaVista, musiikista 10 :D? säähän et tunnetusti pahemmin laulele, mitessää kympin repäsit :D?

Äläs nyt. Mullakin on lukiosta musiikista kymppi, vaikka laulu kuulostaa lähinnä korpin raakkumiselta, soittaa osaan puhelinta ja ovikelloa, ja nuotin tunnistan nuotiksi sellaisen nähdessäni.
Oikeesti, musiikinnumerot tulee takuulla randomilla.

Edit: niin, tai sitten sain vahingossa jonku toisen numeron :)

KimmoKM [14.06.2006 18:20:19]

#

Sain minäkin musiikista yhdeksän, vaikka en osaa soittaa edes puhelimella. :)

Metabolix [14.06.2006 18:23:03]

#

No laitetaan nyt...
Lukion ensimmäinen vuosi pulkassa, kursseista jäi yhteensä keskiarvoksi 9,3, ja 35 kurssia jaksoin kahlata läpi. Stipendikin tuli koulumenestyksestä.

Lisäksi sain kunniakirjan menestyksessä kemiakilpailussa, perussarjan 22. sija, ja koulun vuosikertomuksesta löytyy maininta menestyksestä biologiakilpailussa, 3. sija. Kävin myös tietotekniikan olympiavalmennuksessa ja BOIssa, josta kolahti 16. sija ja pronssia. Syksyllä pääsen olympialaisiin, mutta näistä ei löydy mitään mainintaa koulun puolesta, kun en Datatähden valtakunnalliseen loppukilpailuun silloin aikanaan päässyt (laiskuus iski ja jätin esseet vähän heikoille).

Aruviel [14.06.2006 19:16:48]

#

Saanen tiivistää koko lukuvuoden varsin ytimekkääseen lauseeseen: vituiks meni. Kahden ok-tason jakson jälkeen matikasta tuli hylätty. Sen jälkeen olo oli väsynyt, hidastunut ja täysin epäonnistunut. Mikä siinä on kun kotitehtäviä kuitenkin puurtaa illasta toiseen sen 3 pisteen edestä (4max), koe menee päin helvettiä.

Päätin lukukauden matikan ja fysiikan kutosiin. Tällä kertaa ei enää oikeasti kiinnostanut.

Ai että oliko hyvä fiilis? xx.1.2006 - 3.6.2006 oli yhtä stressintäyteistä ulostetta. Pahaa oloa potkaisin silloin tällöin alkomahoolilla.

Sellainen lukion toka, abivuoden ylläreitä odotellessa.

Draiz [14.06.2006 22:18:54]

#

Blaze kirjoitti:

Oikeesti, musiikinnumerot tulee takuulla randomilla.

Näin olen myös todennut. Ainakin omalla luokallani se alkaa näyttämään aika randomilta. :)

hunajavohveli [15.06.2006 09:40:49]

#

Extreme kirjoitti:

hunajavohveli kirjoitti:

Erillistä todistusta ei tullut, mutta tällaiselta näyttää viimeisin jaksoarvosteluni (numerot kursseittain).

Taas todistettu. Ei nörtit oikeasti liikuntaa harrasta :D

En kyllä kieltämättä juuri harrastakaan. :) Tuo kutonen kyllä jäi vähän ihmetyttämään, kun opettaja sanoi, että pienellä panostuksella voisin nostaa seiskan kasiin. Se opettaja toisaalta unohtaa joka jakso antaa keskimäärin kolmasosan numeroista eikä se edes muista oppilaiden nimiä ja kasvoja, niin se jakaa numeroita väärille henkilöille. Tiedä sitten, onko tuolla ollut jotain tekemistä asian kanssa.

Blaze kirjoitti:

Oikeesti, musiikinnumerot tulee takuulla randomilla.

Meillä tulee ainakin musiikista kymppi, jos on osoitusta siitä, että sitä on vähänkin harrastanut vapaa-ajallaan. Näin ei lue missään, mutta niin se vaan tuntuu menevän.

Latska [15.06.2006 12:18:45]

#

Entisessä koulussani en huomannut outoja poikkeamia kuin englannin ja biologian numeroissa. Ne poikkeamat puolestaan johtuivat opettajanvaihdoksista. Musiikista taas oli tasainen kahdeksikkosarja. Kuusi kurssia, kaikista kasit. Sama opettaja kyllä antoi minulle kaikista opettamistaan kursseista kasit, että en osaa sanoa, kertooko se osaamisestani vai mistä.

Ahti [15.06.2006 17:08:38]

#

Päättötodistus keskiarvolla 8.4

exAtuu [20.06.2006 03:14:26]

#

Blaze kirjoitti:

Oikeesti, musiikinnumerot tulee takuulla randomilla.

Heiheihei, jos mä saan kympin, se ei tuu randomilla. Se on kovan työn ja tuskan takana, sekä tietysti loisteliaan menestyksen satoa. Sainhan kokeestakin 10++:n.

brome [01.07.2006 14:24:48]

#

Jaska kirjoitti:

Nörtit liikkuvat vain koneelta pitseriaan ja takaisin :). Mulle jäi kiitettävä (9) liikunnasta lukion päättötodistukseen, ja urheilen vieläkin säännöllisesti.

Kyllä nörtitki saattaa liikkua, mutta usein se jää niiltä väliin.
Liikunta oli itselläni 10

Juice [01.07.2006 21:16:36]

#

brome kirjoitti:

Kyllä nörtitki saattaa liikkua, mutta usein se jää niiltä väliin.

Kuka sitä nyt irkkaamiselta ja koodaamiselta ehtii liikkumaan. No joo, iteltä on molemmat jäänyt hieman vähiin - elämä on pahaksi :P

remontti-reiska [02.07.2006 13:14:25]

#

Äidinkieli - 8
Ruotsi - 7
Englanti - 8
Matematiikka - 9
Maantieto - 8
Fysiikka - 9
Historia - 9
Uskonto - 8
Musiikki - 7
Kuvataide - 8 (valinnainen 9)
Tekninen työ - 8
Liikunta - 7
Terveystieto - 7
Tietotekniikka - 10 (kuulemma olis tullu 11, jos olis ollu mahollista ; ))

Siinä laiskan nörtin todistus. :)

moptim [26.07.2006 14:42:58]

#

matikka 9
uskonto 9
äidinkieli 9
englanti 9
saksa 9
historia 8
liikunta 8
ympäristö-luonnontieto 8
fysiikka-kemia 8
musiikki 8
kuvataide 8
tekninen 8

siinä ala-astelaisen todistuksen numerot

EterAnal [30.07.2006 18:34:01]

#

Mikä todistus... itse toivottavasti saan oman todistukseni vasta ens vuoden keväällä neljän vuoden opiskelun jälkeen. Sillä todistuksella on tosin vähän enemmän painoarvoa kuin joillain peruskoulutodistuksilla ;) Itse aloitin hitaasti, peruskoulun todistusten keskiarvo oli sellaista seiskan, seiskapuolen luokkaa. Siitä pikkuhiljaa ammattikoulun kautta tahtia kiristäen tähdätään nyt insinöörin papereihin ja stipendiin :)

Itsekin huomioin tuon kuinka hyvät arvosanat muissa aineissa korreloivat liikunnan huonon arvosanan kanssa, mutta sehän on huomattu jo ihan tiedostusvälineitä myöten. Se ei siis ole enää uusi asia, mutta kaikkihan tietävät miltä alienit näyttävät? Isot aivot, ei juurikaan lihaksia vaan pelkkä tukiranka. Tosiasia kuitenkin on se, että ei tätä maailmaa eteenpäin lihaksilla viedä vaan aivoilla ja sivistyksellä. Itse kuitenkin pidän pienestä liikunnasta jo ihan raittiin ilman ja virkistymisen takiakin. Jaksaa sitten opiskellakin paremmin.

Niin oikeastaan vain tahdoin sanoa sen, että älkää tuhlatko kaikkea intoa siellä peruskoulussa, sillä sen jälkeen ne opinnot vasta alkavat ;)

Toivon kaikille onnea ja menestystä opintoihin.

Ps. Jostain syystä kaikki "Kimmo"-nimiset pojat saa aina hyviä numeroita :O

Metabolix [31.07.2006 17:00:55]

#

Ei huono arvosana liikunnasta ole välttämättä aivan noin yleistettävä asia. Onkohan kukaan koskaan osoittanut, että huonot muut arvosanat aivan erityisesti korreloisivat hyvin liikunnannumeron kanssa? Luulenpa, että huonoja liikkujia on aivan yhtä lailla joka paikassa. Enintäänkin tasaisen kympin pitämisessä kaikissa (epämieluisissakin) lukuaineista saattaa kulua sen verran aikaa, ettei "ehdi" sen lisäksi liikkua, mutta varmasti laiskoja ihmisiä löytyy kuutosen keskiarvolla puurtajistakin.

Enemmän liikunnannumeroon vaikuttaa opettajan painotus eri osa-alueilla ja oma osaaminen niissä. Yläasteella oli liikunta minulla yhdeksikköä ja kymppiä ja olin joka vuonna koulujenvälisissä yu-kisoissa. Lukion pakollisesta kurssista tuli kahdeksikko, kun lukion opettaja painotti lähinnä sählyyn ja jääkiekkoon eikä muiden lajien koulujenvälisiin edes kysytty osallistujia.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta