Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Joomla + 2x domain = ongelma

Minä [27.05.2006 11:23:24]

#

Terve,

tilanne on se että asentelin Joomlan webhotelliini silloin kun siihen tuli .com domain mukana. Nyt kun viestintävirasto viimeinkin luovutti minulle firmannimi.fi domainin, niin kuvat eivät toimi oikein.

Jos sivuja käyttää edelleen .com domainin kautta, niin ok. Kaikki hyvin. Jos taas menee fi-domainin kautta sisään, niin yksikään kuvista ei näy :o

Ideoita? Kokemuksia?

Meitsi [27.05.2006 18:56:00]

#

Selaimessa päällä "lataa kuvat vain samasta domainista"-ominaisuus? Ainakin firefoxista löytyy tämmöinen.

neau33 [27.05.2006 19:11:48]

#

Moikka Minä!

Oletetaan, että sulla on se index.htm(l) tai .php tai vaikkapa default.asp(x) sen.fi domainin takana.
Lataile ne kuvat ja muut sivut sit sen .com domainin takaa vaikka Amerikasta asti niin homman pitäis toimia moitteetomasti...Mulla ainakin on ainoastaan se index.htm suomalaisessa hotellissa ja loput jenkkilässä...

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta