Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Ostetaan / Otetaan vastaan vanha läppäri

SQ [09.05.2006 21:52:36]

#

Eli haussa olis jonkinnäköönen läppäri, ei mikään uudenaikainen, tasoltaan voisi olla joku vähint. 100mhz ja siitä sitten ylöspäin, tämmöstä haen kun olen lukioon siirtymässä naputtaisin muistiinapot tämmöiselle. Voisin hieman maksaakkin, riippuen toki läppäristä.

Gaxx [09.05.2006 22:14:49]

#

Ei kyllä varsinaisesti liity aiheeseen mutta kun miettii tilannetta, joka mahdollisesti syntyy siitä, että joku naputtaa kaikki mustiinpanot läppärillä.

Oppilaat istuu hiljaa tunnilla kuunnellen opetusta. Aina kun opettaja avaa suunsa ja ryhtyy puhumaan, sekunnin viivellää rupee kuuluun hirveä naputus jostain luokan perältä, kun joku kirjottaa musitiinpanoja(=referoi opettajan puhetta) läppärillä :D

Henk. koht. olis varmaan ruvennut pitemmän päälle ottaan aivoon sellanen jatkuva naputus. Tietysti, jos ääntä ei juuri lähde, luokassa on aina pientä "taustaääntä", että hiljainen naputus voi peittyä sen alle :)

Tarkoitukseni ei ole tehdä mitään ristiretkiä suuntaan tai toiseen, mutta mielestäni läppärin käyttö muistiinpano välineenä ei ole optimaalisin ratkaisu ainakaan vielä lukiossa. Kyllä paperi ja kynä soveltuvat mielestäni siihen parhaiten, ainakin paremmin. Joudut piirtämään kuvia ja opettajat jakavat monesti myös monisteita, eli et pääse silti niistä paperimuistiinpanoista, ellet sitten viisaana skannaa niitä koneelle. Lisäksi ei tule kiusausta ryhtyä pelaamaan pasianssia tai miinaharavaa peräpenkillä jollain tylsällä tunnilla, jolloin eritoten pitäisi olla kuulolla :)

Blaze [09.05.2006 22:40:57]

#

Gaxx kirjoitti:

Lisäksi ei tule kiusausta ryhtyä pelaamaan pasianssia tai miinaharavaa peräpenkillä jollain tylsällä tunnilla, jolloin eritoten pitäisi olla kuulolla :)

Tuohon riittää graafinen laskinkin. Ah, ZTetris86, allekirjoittaneen matikannumeroitten tuhoaja.

Grey [09.05.2006 22:43:07]

#

Ja kynällä että paperilla voi pelata vaikka ristinollaa itseään vastaan..

-Grey-

tkarkkainen [10.05.2006 11:28:15]

#

Nyt kun tuo lukio on lopulta ohi, niin melkeinpä sanoisin ettei läppäristä olisi juurikaan ollut apua. Itse ainakin painotin matemaattisiin aineisiin eli matikkaan, fysiikkaan ja kemiaan, ja ne olivat usein sellaista erikoismerkkirumbaa ettei läppärillä olisi mitenkään pysynyt perässä. Lisäksi, kuten Gaxx jo sanoi, joutuu piirtämään melko paljon kuvia, kuvaajia ja kaavioita, mihin paperi on ehdottomasti nopein konsti.

Mitä ristinollaan tulee, niin kyllä sitä tuli kaveriakin vastaan tunneilla pelattua :)

SQ [10.05.2006 19:30:26]

#

No kyllä läppäri tuntuu paljon kätevämmältä ja nopeammalta että aion ainakin testata miltä sen käyttö tuntuu, jossei muuta niin vihko ja kynä takas käyttöön.

Kipperi [10.05.2006 20:03:27]

#

Jos asuinkaupungissasi on ns. tietokoneiden kierrätyskeskus, niin kannattaa käydä vilkuilemassa sieltä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta