Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: osCommerce ohjeet?

Sivun loppuun

galaxy_84 [19.04.2006 09:34:46]

#

Löytyykö tuota osCommersen mukana tullutta ohjetta suomenkielisenä?Siis sitä documentation.pdf.Yritin hakea Googlen kautta,mutta en löytänyt mitään.

Helpottaisi kovasti työskentelyä jos suomenkielisenä löytyisi,ei tarvisi olla englannin sanakirja jatkuvasti auki.

Kiitos etukäteen!

neau33 [20.04.2006 13:59:57]

#

Heippa galaxy_84!

Tarkoititko tätä?

galaxy_84 [25.04.2006 14:22:07]

#

Just ton tapasta.Tosin tossa on vaan e-maksu. :)

Ja jos joku voisi kertoa miten pääsen määrittelemään (eli siis kirjoittamaan ne ehdot) verkkokaupan toimitusehdot,tietosuojan yms.

Mihin tiedostoon ne pitää sijoittaa?

galaxy_84 [26.04.2006 10:47:15]

#

En tarvii enää apuu,ratkaisin ongelmani itse :D

Lebe80 [26.04.2006 14:17:58]

#

voisitko vielä laittaa ratkaisun, jos jollain muullakin on sama ongelma. :)

millerii [30.04.2006 22:31:23]

#

Mikäs tuos tiedostos on ku ei ittellä näytä toimivan. Vaikuttas et se olis rikki tms. toimiiko muilla?

galaxy_84 [15.05.2006 14:15:48]

#

Elikkä nuo toimitusehdot yms. saa muokattua menemällä includes/languages/finnish. Sieltä joko privacy.php,conditions.php,contact_us.php ja shipping.php. Sinne vaan lätkimään tekstiä.

Ja jos haluat poistaa infoboxista jonkun kyseisistä linkeistä, tietosuoja,toimitusehdot,ota yhteyttä tai käyttöehdot ---> includes/boxes/information.php

Esim.Käyttöehdon linkki poistuu kun poistat tämän sieltä: '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONDITIONS) . '">' . BOX_INFORMATION_CONDITIONS . '</a><br>' .

Sitten mene ---> includes/languages/finnish.php
Etsi teksti define('BOX_INFORMATION_CONDITIONS', 'Käyttöehdot'); ja poista se.

Näin sulta häviää sietä infoboxista tuo käyttöehdot linkki.

galaxy_84 [16.05.2006 08:06:08]

#

Nyt tuli eteen taas ongelma.Mitenkä mä saan suurennettua/levennettyä tuota Tuoteryhmät-boksia?

galaxy_84 [16.05.2006 13:34:13]

#

Ratkesihan se ongelma kun vähän aikaa mietiskeli.Eli jos jollain on taas samoja ongelmia niin näin levennät/pienennät oikeaa tai vasempaa moduulia.

Mene catalog/index.php
Etsi sellainen koodi kuin (tämä on siis vasen):

<!-- body //-->
<table border="0" width="100%" cellspacing="3" cellpadding="3" align="center">
<tr>
<td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" cellspacing="0" cellpadding="2">
<!-- left_navigation //--!>

Kirjoita jälkimmäisen width=" tilalle esim. width="200"
Eli siis näin:
<td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="200"<?php echo BOX_WIDTH; ?>"


Oikean puolinen samalla tavalla.Etsit vaan koodin:
<!-- body_text_eof //-->
<td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" cellspacing="0" cellpadding="2">
<!-- right_navigation //-->

galaxy_84 [16.05.2006 13:45:18]

#

Täydennystä vielä..Pitää vaihtaa tuo koodi jokaiseen php-tiedostoon tuolta catalog kansiosta. :)

Lebe80 [16.05.2006 14:17:50]

#

Tai mieluummin vaihtaa application_top.php -tiedostosta BOX_WIDTH arvoa, niin ei tarvitse mistään muualta tehdä mitään muutoksia... :)

// customization for the design layout
  define('BOX_WIDTH', 125); // how wide the boxes should be in pixels (default: 125)

Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta