Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Paras ohjelmanne?

Sivun loppuun

matpit [06.04.2006 23:34:33]

#

Ajattelin tässä kysäistä, että mikähän mahtaa olla parhain/menestynein ohjelmanne, jonka olette itse koodannut? Ja millä kielellä sen olette koodanneet ja mahdollista URL:lääkin voi laitella ; )

ajv [07.04.2006 07:09:21]

#

Hahaa, taas pääsen leijumaan VB-urani suurimmalla saavutuksella:
http://users.evtek.fi/~k0101030/visual_basic_ohjelma.exe

E.K.Virtanen [07.04.2006 07:10:04]

#

No paras ja paras mutta ainoa itse kokonaan tehty.
Varsin simppeli tekele, mutta ilokseni varsin paljon saanut positiivista palautetta "old schoolmaisuutensa" takia.

Bungy The Worm:
Eli matopeli jossa kiemurrellaan, ammutaan uzilla, pommitellaan jne. normia mato juttua.

http://www.freebasic.net/forum/viewtopic.php?t­=1884
Tai www.ascii-world.com -> ASCII-World S.D.I.-> The ASCII-World S.D.I. Software Catalog ja siitä Bungy

EDIT: Ja kiva palaute tietenkin johti tähän: http://www.freebasic.net/forum/viewtopic.php?t­=3400

Heikki [07.04.2006 09:58:13]

#

Mjaa, ehkäpä voisin mainita oman libtorrent-pohjaisen graafisen bittorrent-clienttini (joka ei tosin ole edes 0.01-versiossa), kulkee projektinimellä wxTorrent (koska käyttää wxWidgetsiä ja olen surkea keksimään nimiä). Tuskin tuo kenellekkään muulle kelpaa mutta itse tulee käytettyä.

Teknisesti hienoin on erittäin pahasti kesken oleva ikuisuusprojektini eli 3d-moottori. Tällä hetkellä vähän jäissä kun pitäisi noita 3D-objetkeja opetella lukemaan ja animoimaan jne.

Latska [07.04.2006 13:12:52]

#

Tulin eilen siihen tulokseen, että olin vuonna 2004 parempi koodaaja kuin nyt. Jokaiselle nykyiselle ohjelmalleni oli jonkinlainen edeltäjä. Kielenä oli silloin QBasic, nykyään se on freebasic. Paras ohjelmani oli silloin ehkä nimellä "KELLO" kulkenut ohjelma. Se näytti kellonajan, tikitti piipperin kautta ja sisälsi neljä eri väriteemaa.

rndprogy [07.04.2006 14:38:19]

#

http://koti.mbnet.fi/rndprogy/fos/ Joo kunhan leikittelen mokomalla :P. Mutta ihan kiva tuosta olisi tarkoitus saada =P

tgunner [07.04.2006 15:11:18]

#

Paras "ohjelmani" on nOS-käyttöjärjestelmä, jonka voi bootata disketiltä, mutta sitä en vielä ala jakamaan, koska se on aikamoinen bugipurkki ;).

Gwaur [07.04.2006 18:30:45]

#

http://andwiki.dy.fi/BMI

tejeez [07.04.2006 18:46:01]

#

Käyttöjärjestelmäprojektini MCOSP, http://koodaa.mine.nu/mcosp/

Puhveli [07.04.2006 19:22:01]

#

Kylläpä pistit pahan. En nimittäin ole koskaan saanut yhtäkään ohjelmaa valmiiksi :).

juha127 [07.04.2006 21:22:06]

#

Hankala vastata, taitaa paras olla +,-,*,/ laskin joka toimii komentorivillä ja tehty c++.
Taino php:llä pääasiassa olen tehnyt, mutta en sieltä oikein osaa sanoa, mikä on hyvä, niitä on niin monta. :D

Heikki [07.04.2006 21:33:58]

#

Kun tässä porukalla noita käyttiksiä on, niin pistetäänpä omastakin skreenshotti (tämä on siis ihan oikea käyttis ajossa vmwaressa): http://my.linuxshell.cc/~heikki/kayttis.png

sooda [07.04.2006 21:40:24]

#

Koodia on tullut väännettyä aivan törkeästi, mutta ainaki mun on tosi vaikeata nimetä yhtään parasta. Uskaltaisin sanoa että ehkä korkeintaan kymmenisen prosenttia noista on valmiin vaiheilla. Hienoja sen sijaan on aikamoisen monta. Sanotaan nyt, että paras on tuo lcd-paneelin ohjaussofta. Se nyt ainakin on aina käytössä ;)

Latska [07.04.2006 21:54:56]

#

rndprogy kirjoitti:

http://koti.mbnet.fi/rndprogy/fos/ Joo kunhan leikittelen mokomalla :P. Mutta ihan kiva tuosta olisi tarkoitus saada =P

Aloitin tässä joku aika sitten juuri tuon projektin innoittamana tekemään omaa "lelukäyttistä". Kilpailu pitää markkinat hengissä!

Nannohiiri [07.04.2006 22:04:58]

#

http://koodaa.mine.nu/mcosp/one.png

:D

Vilikki [07.04.2006 22:37:57]

#

Eräänä uudenvuodenyönä, muistaakseni juuri sen puhuva pää -joulumellakan jälkeen, sohaisin pikaisena projektina pystyyn pienen irc-clientin yhdistettynä mikropuheen viritelmällä. Kyseinen vekotin lateli sitten halutun kanavan tapahtumat winamppia apunakäyttäen shoutcast-servulle. Kyllähän se seuraavana päivänä sitten kummasti hupia herätti :)

Nannohiiri kirjoitti:

http://koodaa.mine.nu/mcosp/one.png

:D

On muuten allekirjoittaneen mcosp-työpöydältä otettu screenshot!

Juice [08.04.2006 00:50:17]

#

Webbikauppasovellus PHP:llä, ihan kaupallisessa käytössä.
Lisäksi on näitä erinäisiä bugisia VB.Net-sovelluksia, jolle on suotu turhankin paljon sovelluksia, mutta tuo PHP-systeemi on se, josta olen ylpein itse.

Grey [08.04.2006 16:51:28]

#

Hello world! \o/

-Grey-

hunajavohveli [08.04.2006 18:46:28]

#

Eniten taitoja on varmaankin tullut käytettyä keskeneräisiin projekteihin. En ole koskaan mitään kovin isoa valmiiksi asti saanut. Täältä löytyy jotain, mitä olen oikein kehdannut näytille pistää. Eniten innostusta muissa ovat tainneet herättää Läppärogue ja Lemminksi, joskin molempien kehitys näyttäisi olevan taas vaihteeksi jäässä. Minulla on kymmenisen kappaletta ideoita, joiden innostus vuorottelee, joten ehkäpä noitakin tulee taas joskus jatkettua. Toki olen tännekin joskus lähetellyt rautalanka3D-moottoreitani. Jotkut saattavat muistaa jopa Linkku3D:tä käyttävän QBasicilla koodatun Botmanian, joka (toistaiseksi tuntemattomasta syystä) kiinnosti varsin monia.

Sitten on tokin paljon sellaista, mitä koodailen vain omaan käyttööni, enkä jakele muille.

exAtuu [09.04.2006 03:40:18]

#

sooda kirjoitti:

Koodia on tullut väännettyä aivan törkeästi, mutta ainaki mun on tosi vaikeata nimetä yhtään parasta. Uskaltaisin sanoa että ehkä korkeintaan kymmenisen prosenttia noista on valmiin vaiheilla. Hienoja sen sijaan on aikamoisen monta. Sanotaan nyt, että paras on tuo lcd-paneelin ohjaussofta. Se nyt ainakin on aina käytössä ;)

Kylhä sun nettimittari (tjsp) on varmaa menestynein. Sehä on ollu MBnetissäki, nii.

vsbs [10.04.2006 12:29:11]

#

Mul on tämmmöne "hieno" ajastin/sekuntikello. joskin vähä buginen mut toimii jotenki.

tesmu [10.04.2006 13:23:27]

#

Ehdottomasti http://mielikuvitus.be/softa

Mailman paras + turhin ohjelma. ^^

Blaze [10.04.2006 16:23:42]

#

tesmu kirjoitti:

Mailman paras + turhin ohjelma. ^^

Ja vaarallisin. Mitä tapahtuu, kun käyttäjä antaa yli 15 merkkiä pitkän nimen?

Aivan oikein, puskurin ylivuoto, jolla ilkeämielinen mustahattu saa kaapattua sun koneen ja liitettyä sen Pimeyden Prinssin alatikasvavaan epäkuolleiden armeijaan.

Ei siis käytetä sitä scanfia.

KimmoKM [10.04.2006 16:35:22]

#

Battle for Mandicor -RTS-peli. Vaikka pelimoottori ei ole minun, on siinä sen verran pätsäilyäkin, että on omankin pelimoottorissakin olevan koodin perusteella suurin projektini (ilmaiseekohan se projektien koosta mitään? :).

Tumppu [17.04.2006 10:32:44]

#

PCS8
(Parallelport control studio) Tarkoitettu rinnakkaisportin nastojen 2-9 ohjaamiseen 0:lla ja 1-tilaan.
http://mbnet.fi/t-core

jutti [18.04.2006 02:03:42]

#

Palikkaskabassa pärjäsin hyvin Ränni-pelilläni.
Karttageneraattoriskabassa pärjäsin myös aika hyvin.
Retroremakes-skabassa pärjäsin surkeesti.

Olen kuitenkin itse ylpeä noista ohjelmista, viimeksimainitun alkoholinvastaisen teeman sekä itse tekemäni laulun vuoksi. Hauskinta siinä oli, että en missään nimessä ole absolutisti.

Merri [18.04.2006 03:37:57]

#

Jos menestynein mitataan julkisuudella, niin pari ohjelmaani oli aikanaan esittelyssä MikroBiteissä. Ne ovat Windows-ohjelmointini alkuajoilta. Sittemmin itsekritiikki kasvoi kovasti uudelle tasolle, enkä ole julkaissut pahemmin mitään. Noin muuten olen kyllä kohtuullisen tyytyväinen omaan tekstieditoriini sekä irkkiohjelmaani, molemmat enemmän tai vähemmän päivittäisessä käytössä.

jutti [18.04.2006 12:02:33]

#

Ai niin, a-maze osallistui Enter-lehden kilpailuun viime vuonna. Ei se pärjännyt, mutta pääsipähän seuraavan lehden rompulle. Peli on tosin pahasti keskeneräinen. Kuten muutkin pelini.

Kas kummaa, kaikki tärkeimmät juttuni liittyy aina ohjelmointikilpailuihin. Meikäläiselle kilpailut on tärkeitä. Ne vaan panee kummankin aivosolun raksuttamaan kummasti.

neau33 [18.04.2006 15:01:29]

#

Moikka kaikille!

Paras eli käyttökelpoisin eli luotettavin ohjelmani löytyy...
Täältä


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta