Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: C, VB6: keybd_event(1, 1, 1, 1);

Sienessä [09.04.2006 21:10:53]

#

https://www.ohjelmointiputka.net/oppaat/opas.php?tunnus=napk

en löytäny tuolt sellase näppäinkoodii mil sais \ ja ; merkit.

Metabolix [09.04.2006 23:47:45]

#

Koska näppäimistössä ei välttämättä suoranaisesti ole kyseisiä näppäimiä. Eihän skandejakaan löydy.

  1. Simuloi tarvittavaa sarjaa, jolla pääset sopivaan tulokseen. Siis ensin sopivat shiftit ja muut pohjaan, sitten oikea nappi ja lopuksi shiftit ja muut ylös.
  2. Etsi kaikki OEM-napit ja OEM-specific-jutut ja testaa, onko jokin niistä oikea. Tuolta löytyy lista nimistä: http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/WinUI/WindowsUserInterface/UserInput/VirtualKeyCodes.asp
  3. Patenttiratkaisuna laita se painamaan silmukassa kaikkia nappeja (0-255) ja katso, missä vaiheessa tulee oikeita merkkejä ulos :)

tesmu [18.04.2006 10:52:54]

#

www.asciitable.com
Olisiko tuosta apua?

neau33 [18.04.2006 14:47:03]

#

Moikka Sienestäjä!

Sorrry, koska täs keskustellaan eri kielistä...

Eli siis VB'llä...

KeyAscii: 92 Keycode: 187
\ = Chr$(92) Shift: 6

KeyAscii: 59 Keycode: 188
; = Chr$(59) Shift: 1

...kolme labellia formille ja...

Private Sub Form_KeyPress(KeyAscii As Integer)
Label1.Caption = KeyAscii
End Sub

Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
Label2.Caption = KeyCode
Label3.Caption = Shift
End Sub

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta