Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Layereitä videon päälle linuxiin?

D4_B34M [18.03.2006 01:23:55]

#

Eli tarkoitus olisi saada videon / tv kortista tulevan kuvan päälle printattua logo ja tekstiä samassa kun kuva toistetaan näytöltä tai tv ulostulossa..
Nyt käytän vlc logo toimintoa joka on hieman "köyhä" eikä näy verkko striimeissäkään, eli siis tietääkö joku jotain tähän sopivaa "live editoria" joka osaisi muuntaa kuvaa samassa kun sitä näytetään? Lisäämällä siihen esim layereitä joihin voi lisätä toisen kuvan tai videon. Ja jos tuommoista nyt ei satu Linuxille löytymään niin mikä olisi paras video editori tarkoitukseen?

mikeful [18.03.2006 14:07:10]

#

Tutustu CinePaint-videoeditoriin ja katso, täyttääkö se vaatimuksesi. http://cinepaint.org/

Meitsi [19.03.2006 10:53:54]

#

Voithan käyttää jotain omatekoista purkkaviritystä. Esim: toistat videota kokoruudulla overlay-moodissa ja valitset overlay väriksi jonkun värin jota et käytä logossasi. Jos mahdollista säätää videon toisto-ohjelmasta, määritä että videota piirretään kokoruudulle overlaylle, mutta ohjelma ei itse piirrä overlay-värillä kokoruutua täyteen. Sitten omalla ohjelmallasi piirrät valitsemallasi värillä kokoruudulle, ja piirrät logosi jonnekkin mihin kohtaan haluat. Jos homma on säädetty oikein, pitäisi videon näkyä kokoruudulla ja logosi sen päällä. Ainoa ongelma on, että läpinäkyvää logoa ei tällä keinolla saa.

EDIT: Ja verkkostriimeihin tämä ei tietenkään käy, ainoastaan omalla koneellasi jos esim projektorilla haluat videota näyttää livenä logon kanssa.

D4_B34M [21.03.2006 22:23:47]

#

Meitsi: Juuri noin tein toisella koneella windowssin puolella.. Delphillä ohjelma joka piirtää näytön rgb 0,0,1 ja logon päälle ja sitten video alle mutta tuon lisäksi pitäisi saada lan striimiin se..

Täytyypi kokeilla tuota CinePainttia seuraavaksi

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta