Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Outlook Express ja identityt

InvalidCo [05.02.2006 11:14:51]

#

Jokin aika sitten tein tähän isäni koneeseen tunnukset, jotta käyttö olisi helpompaa ja kaikki nämä helpotus-asetukset voisi laittaa pelkästään isoäidilleni, ettei kaikkien tarvitsisi tuijotella jättitekstiä. No, nyt kun piti kattoa Outlook Expressillä sähköposteja niin eihän ne identityt ja entiset viestit sinne ollut liikkunut. :(

Eli, mikä filu pitää sisällään identityjä?

Tempfile [05.02.2006 23:22:11]

#

Ensinnäkin suosittelisin että vaihdat koneen sähköpostiohjelmaa kun kerran muutenkin säädät, esim. thunderbirdiin saa viestit ja tilit nopeasti importattua kunhan ne olet ensin Outlook Expressiin saanut. Käytössä eroa ei ole, itsekin laitoin omalle isälleni eikä valituksia ole kuulunut. OE on niin hirveä seula tietoturvan kannalta että siitä eroon hankkiutumalla säästää itsensä päivien vaivannäöltä ja datan tuhoutumiselta.

Outlook Expressin filut löytynevät todennäköisimmin hakemistosta C:\Documents And Settings\$käyttäjä\Application Data\Outlook Express\ olettaen että käytössä on Windows XP ($käyttäjä siis käyttäjä jolta maileja siirrät, ehkä defaultuser/järjestelmänvalvoja tms., katso mitä sieltä löytyy.). Itse en ole tuota ohjelmaa XP:ssä käyttänyt joten en varmaksi osaa sanoa, jos tuo hakemisto on kuitenkin olemassa niin pitäisi riittää että kopioit sen vastaavaan sijaintiin uuden käyttäjähakemiston alle.

InvalidCo [11.02.2006 16:53:57]

#

Vilkasin juuri noista Application Data-kansioista, mutta ei sieltä Outlook-filuja löytynyt. Jos kerran Thunderbirdiin saa ne tilit niin sitten varmaan suosittelen isälleni sitä.

Kiitos.

JTJ [12.02.2006 23:01:53]

#

Jos kuitenkin tulee tarpeeseen Outlook Expressin tiedostojen löytäminen, niin ne löytyvät hakemistosta Application Data\Identities\{ ... }\Microsoft\Outlook Express.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta