Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Abyss ei toimi

heavenheart [22.01.2006 22:48:48]

#

Asensin sen eilen myöhään, ja laitoin jotain asetuksia kuntoon. En osaa englantia, joten joudun arvailemaan ja testailemaan. No, sain se toimimaan lopulta, vaikka välissä se pätkäsikin, veivaisin jotain asetuksia, ja se sitten toimi tänään koko päivä iltaan asti hyvin.

Illalla päätin käynnistää koneen uudestaan, ja nyt se ei taaskaan toimi. Mitä pitää tehdä? Eikö ne asetukset jää muistiin. Olen tutkinut ohjeita, mitä löytyy suomeksi, mutta kun en tajua, niin en tajua.


Default host on port 443 has errors and is stopped (Local URL http://127.0.0.1:443)Määritettyä tiedostoa ei löydy. (key: root/server/host/log/file - file: C:\palvelin\Abyss Web Server\abyss.conf - line: 94 - col: 4) Error while reading/setting the configuration of module log (key: root/server/host/log/file - file: C:\palvelin\Abyss Web Server\abyss.conf - line: 94 - col: 4)Console local URL: http://127.0.0.1:9999


Tuollainen teksti tulee esille. En tajua mitä pitää tehdä. Onko tuo ihan epäluotettava ohjelma. Tekeekö se joka kerta saman.

Siinä konsolissa on vaikka kuinka hirveesti juttuja, miten voin muistaa, mitä tein viimeksi, kun en osaa englantiakaan varsinkaan.

Siis tänään se ohjelma kirjoitti cgi.logia pitkän lista, vaikuttaako se? Eikö se kykenen jatkamaan sen päälle? Mitä pitää tehdä, että se toimisi vakituisesti? Tuommoisessa palaa hermot.

Ja niitä ohjeita mitä on netissä, ne on niin mitättömän, yksipuolisia. Ei niissä ole suomennoksia. Kunnon ohjeita.

Nyt käytän sillä aikaa taas sitä miniserveriä.

Kun laitan se hakemiston missä on ne kolme logi- tiedostoa, niin se ei ota vastaan niitä, vaan tulee vain punaista erroria. Mitä vaan teen ja säädän, punainen error koko aika. Jos valitsen ne logit yksitellen, aina vaan tulee error? Mitä pitää tehdä, kun ne ei kelpaa???


Eli seuraavat on diagnoosit:

Määritettyä tiedostoa ei löydy. (Logging)
Error while reading/setting the configuration of module log (Logging)

Kun menen tuohon *Logging'-konsoliin, niin siihen laitetaan log-file ja sen reitti. Mutta kun ne ei kelpaa, mitä silloin teen???

Pitääkö tuohon laittaa ruksi vai ei? : Extended Logging Format

Ja toinen arvoitus on seuraava konsoli: *SSI Parameters*

Mitä tuohon laitetaan?
SSI Error Message :

Ja tuohon?
Time Format String :

Tuleeko noihin rastit?
-Abbreviated File Size
-Process "#Exec cmd" Directives

"#Exec cgi" Search Paths
mitä siihen kohtaan laitetaan add-komennolla?

Siis on tuo yhtä sekamelskaa..

tuomas [22.01.2006 23:53:48]

#

Hyvä softahan tuo on, ei tosin voita apachea. Täältäkin löytyy tuolle asennusopas, kokeile lukea se läpi.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta