Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Fedora laitto yhtäkkiä pyolet suomeks ja englanniks

RebebtC [19.01.2006 14:31:57]

#

Olin asentanu fedoran suomeks ja aluks se toimikin, mut sit asentelin lisää paketteja ja ku seuraavan kerran käynistin koneen ni huomasin et valikot oli muuttunu englannin kielisiks , mut esim. ku avasin ohjelman ni siel saatto sit kuitenki olla jotain suomeks...? johtunee siitä et asentelin jälkeenpäin fedoran cd:tä ohjelmia, miten asian vois korjata? asensin Fedora core 4:n ja käytän kde:tä.

Jaska [19.01.2006 15:07:32]

#

Ainakin omalla koneellani Gnomen suomennokset ovat pahasti kesken. Jos valitsen suomenkieliset valikot, on osa valikoista vielä englanniksi. Varmaankin voit jostain asetuksista katsoa minkä kielen olet valinnut ja vaihtaa sen tarvittaessa suomeksi. Oletko varma, että asensit ohjelmista suomenkieliset versiot? Valitettavasti en tunne KDEtä kovin hyvin.

ezuli [19.01.2006 15:07:54]

#

Mene ohjauskeskusessa "Regional & Accessibility->Country/region & language."
Siellä siirrät languages listassa suomen(finnish) ylimmäiseksi.

RebebtC [20.01.2006 09:15:23]

#

kiitos... huomasin mikä siin on, ku menin kattoo sitä paikkaa ni siel ei ollu suomee ollenkaan, sit ku menin kattoo paketteja ni siel ei ollu ollenkaan chekattu sitlä languagea vaikka sillo alussa otin suomen ja sit yritin jopa uudestaan jostain syystä se ei suostu ottaa sitä suomee ollenkaan?!!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta