Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: CD-RW:lle tallentaminen ja Win XP:n sammuttaminen

ReEvolution [31.12.2005 11:04:54]

#

Ruopesin tässä laittamaan kuvia RW levyille ja sitten tuli tällänen juttu:
Kun ne kuvat ensin kopioi omat kuvatiedostot kansiosta ja liittää RW:lle ne näkyvät läpinäkyvinä ja niissä on sellainen nuoli alaspäin vasemmassa alanurkassa, siis kuvakkeissa. Ne mainittiin väliaikaisiksi tiedostoiksi. Sitten ne piti tallentaa levylle valitsemalla se siitä vasemmalla olevasta valikosta. Kun kuvat on tallennettu levylle ne ovat vain luku muodossa, sitä ei voi ottaa pois päältä. Kuvia ei voi poistaa eikä nimetä uudelleen se sanoo vain: ´ei voi nimetä uudelleen 20.12 (luultavasti joku nimeen viittaava): CD-levyn tiedostot ovat kirjoitus suojattuja. CD-R ja CD-RW levyjen tiedostoja voidaan kuitenkin korvata tällä levyllä.´ Luulen että kuvat saisi kuitenkin poistettua tyhjennä RW toiminnolla, vasemmalla olevasta valikosta.Kuvia voi kopioida levyltä koneelle. Vanhalla koneella sai tiedostot vain vetää RW:lle, ilman mitään tallennus juttua.
CD asema: LG:n joku joka tukee kaikkia mahdollisia levyjä, en muista mallin nimeä, Windows XP Home (SP2), tehty kaikki levyn eheytys, spyware tarkistus, virus tarkistus jne. Tiedättekö yhtään mikä voisi olla vikana? Jäiköhän jotakin sanomatta? Niiin en käytä Misrocoftin HighMAT tms. tallennus systeemiä.

Sitten toinen asia Windows ei sammu kokonaan vaan jää siihen tilaan että se ilmoittaa: Windows suljetaan. Sen jäkeen saa olla vaikka koko yön siinä vain eikä sammu. Sen jälkeen tein nuo em. tarkistukset. Mikähän olisi vikana?

Meitsi [31.12.2005 11:13:24]

#

Asia 1:

Normaalia. Levy vain pitää tyhjentää ennenkö voit kirjoittaa sinne uudelleen. Asenna joku ohjelma jolla voi drag-n-droppai filuja kivemmin, google auttaa.

Asia 2:

Formatointi voisi auttaa asiaan, mutta kannattaa kuitenkin tutkia vielä avoinna olevat ohjelmat ennenkö sulkee esim.

ReEvolution [31.12.2005 11:31:36]

#

Mikseiköhän tuota sitten täpahtunut edellisellä koneella tuota tallennus juttua? Silloin oli kyllä Win ME, mutta sama asema. Silloin ne tosiaan meni heti sinne levylle kun ne sinne veti.

Meitsi [31.12.2005 11:34:32]

#

Ehkä olit huomaamattasi asentanut tai koneen mukana oli tullut sopiva polttoohjelma. Tai sitten WinME:n polttosysteemi on järkevämpi (jos siinä semmoinen on).

juha127 [31.12.2005 14:36:31]

#

Meitsi kirjoitti:

Ehkä olit huomaamattasi asentanut tai koneen mukana oli tullut sopiva polttoohjelma. Tai sitten WinME:n polttosysteemi on järkevämpi (jos siinä semmoinen on).

Joskus itsellänikin oli ongelmia Win Xp cd-levynjen polton kanssa ongelmia mutta silloin oli muistaakseni ilmestynyt juuri SP1. Mutta sitä virhettä en viitsinyt enempää mietti, kun koneen mukana tulleita cd-levyjä selaillessa huomasin joukossa Nero5. Jolla olen tähän päivään asti tehnyt kaikki polttoni. :)

panttu [04.01.2006 19:40:15]

#

WinXP on ensimmäinen winkkari, jossa on itessää poltto softa. Pakettikirjoitus tekniikkaa XP:n polttosofta ei tue, joka sinulla on aikaisemmassa koneessa ollut asennettuna. Neron paketissa on inCD pakettikirjoitus ohjelma, mutta kyseiset levyt pitää formatoida ja niille mahtuu alle 600Mt tietoa vain, mutta ne näkyy sen jälkeen normaalina levynä jota voi windowsissa käsitellä helposti DRAG'n DROP menettlyllä ja poistaminenkin onnistuu kun vetää tiedoston roskakoriin tai painaa DELETE näppäintä.

Windowsin sammutus ongelmia aiheuttaa usein usb laitteet, joiden sammuttaminen windowsin sulkuvaiheessa ei tahdo onnistua. Itselläni on ollut saman tapainen ongelma, kun usb väyläinen kovalevy on kiinni koneessa, kun ennen windowsin sulkemista antaa käskyn kovalevyn ajurille IRROITA LAITE, niin kone sammuu sen jälkeen normaalisti.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta