Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: rpgen aloittaminen

Sivun loppuun

Mirchy [15.11.2005 16:43:51]

#

Eli olisiko täällä halukkaita jotka haluaisivat aloittaa rpgeen tekemisen. Olen piirrellyt spritejä itse jonkin verran.

Täällä voitte käydä katsomassa kuvia. Ne ovat huono laatuisia koska ne ovat jpegejä.

http://img460.imageshack.us/img460/20/modeltownpublish4be.jpg
http://img460.imageshack.us/img460/2219/watertesting7xt.jpg
http://img198.imageshack.us/img198/8031/publish25fz.jpg

Jos olette kiinnostuneita niin ilmoitelkaa

yellowish_blob@hotmail.com

Tharnakus [19.11.2005 22:36:42]

#

Vilkaiseppa urpoa (projekteissa). Jos saan taas jossain vaiheessa aikaa järjestettyä sille, niin tervetuloa mukaan.

tgunner [19.11.2005 23:32:21]

#

Milläs kielellä tämä peli tehtäisiin?

squid [20.11.2005 00:07:51]

#

Itse voisin jotain YRITTÄÄ tehä, vaikkakaan C++ taidot eivät mitkään hyvät ole...

TeeVee [20.11.2005 10:33:50]

#

Minäkin olisin kiinnostunut, kunhan yhdistelmä C++ ja SDL pätisi. Itselläni on luokka Creature, joka on jäänyt "vähän" kesken. Sain tehtyä kyllä kaikkea kivaa siihen, mutta tuosta voisin jatkaa kehitystä kyllä, kun kerta nyt olen vähän enemmän kehittynyt kuin 2kk sitten.

enum RACE {HUMAN, ORC};

class Creature
{
 public:
         Creature(RACE,int xp, int hp);
        ~Creature();
         int getXp();
         int getHp();
         int getPowerLvl();
         int getTechnicLvl();
         int getDefenceLvl();

         int setXp(int xp);
         int setHp(int hp);
         int setTechnicLvl(int technic);
         int setPowerLvl(int power);
         int setDefenceLvl(int defence);

 private:
         short int itsHp;
         unsigned short int itsXp;
         short int TechnicLvl;
         short int PowerLvl;
         short int DefenceLvl;
         short int itsLocationX;
         short int itsLocationY;
         RACE itsRace;
};
Creature::Creature(RACE race, int xp, int hp)
{
                         itsRace = race;
                         itsXp = xp;
                         itsHp = hp;
}
int Creature::getXp()
{
    return itsXp;
}
int Creature::getHp()
{
    return itsHp;
}
int Creature::getTechnicLvl()
{
    return TechnicLvl;
}
int Creature::getPowerLvl()
{
    return PowerLvl;
}
int Creature::getDefenceLvl()
{
    return DefenceLvl;
}

int Creature::setXp(int xp)
{
    itsXp = xp;
}
int Creature::setHp(int hp)
{
    itsHp = hp;
}
int Creature::setPowerLvl(int power)
{
    PowerLvl = power;
}
int Creature::setTechnicLvl(int technic)
{
    TechnicLvl = technic;
}
int Creature::setDefenceLvl(int defence)
{
    DefenceLvl = defence;
}

Aika pieni ja yksinkertainen, mutta jonkinasteinen pohja silti siinä olisi :)
Olisin erittäin kiinnostunut, jos saadaan projekti kasaan.

Mirchy [20.11.2005 13:42:07]

#

koodaus tullaan tekemään C/C++ en ole tarkemmin ajatellut. koodarit saavat itse sen keskenään päättää.

Mirchy [20.11.2005 21:14:09]

#

TeeVee onks sulla mesee jos on niin liitä mut.

Yellowish_blob@hotmail.com

exAtuu [22.11.2005 06:01:34]

#

Hah, melko hauska threadi :D "moi piirsin kolme kuvaa, haluisko joku koodata tohon pelin päälle?"

No mut mikäs siinä jos halukkaita löytyy :)

lapm [22.11.2005 07:13:02]

#

Mirchy kirjoitti:

koodaus tullaan tekemään C/C++ en ole tarkemmin ajatellut. koodarit saavat itse sen keskenään päättää.

Tarkoittaako tämä kommenttisi sitä ettet itse aio edes osallistua pelin koodaamiseen?
Mikä siis on panoksesi? Kolme kuvaako?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta